Miért ienek a Magyarok?
Nem fikázás képen írom ezt.Ne ércsétek fére,akinek nem inge ne vegye magára.Miért van ez az úgynevezett "Magyar mentalitás"?pl:"Ha valaki depressziós dögöljön meg"
Meg hülye az aki vágja az ereit....ahelyett hogy lehüjézed miért nem segítesz neki?...."mocskos Fiudesz"miért szavaztál rá?Csak a migránsok miatt?(akinek nem inge ne vegye magára).A következő nem feltétlenül magyar mentalitás de azért ugygondolom itt a helye: Miért mások megalázása a vicces? Miért baj az ha valaki meleg?Vagy ha nem az a vallása mint neked?Vagy más a bőrszine?"Aki öngyilkos lesz az megis érdemli"arra nem gondoltál hogy te is hozájárultál ehez az egészhez? Elnézést a sok helyesirási hiba miatt...de gyorsan irtam meg 0:04 van.Bocsi a helyesírás miatt...
De ha neked sem megy idegenek seggének nyalása, másoktól milyen jogon várod el?
Pont ez az, hogy leírtad ezt az egész litániát, aztán bántasz. És mindegy, hogy én bántalak, ne legyél ego, neked én vagyok a "más", akivel kedvesnek KELL lenni, akkor is, ha nem kedves.
Megkérdezted, miben segíthetsz? Nem. Honnan tudod, hogy nem vagyok depressziós? A düh is lehet a depresszió jele. Honnan tudod, hogy dühömben nem szoktam a hajamat tépni, vagy a fejemet a falba verni? Honnan tudod, hogy nem vagyok pánikbeteg, és nem a fürdőszoba kövén fekve hiperventillálok? Honnan tudod, hogy nem szorongok-e esetleg, hogy nem szedek gyógyszert, hogy a szívem ne szakítsa át a mellkasomat?
Csak kritizálni tudsz. Meg sem kérdezed a másikat, mi a baja, nem segítesz, csak hozzájárulsz ahhoz, hogy szar legyen minden. Mert más nem számít neked, csak te.
A világ teli van rossz dolgokkal, ha tetszik, ha nem. Nem csak számodra, hanem mindenki számára. Mások el tudják viselni, sőt, képesek normális életet élni ennek ellenére is. Ha te nem vagy rá képes, az a te hibád, nem a társadalomé. Te vagdosod magad, nem a társadalom kényszerít rá. Te magadtól nem adsz annyit sem magadra hogy normálisan értelmezhető legyen az írásod, nem a társadalom rontotta el a helyesírásod.
Fejezd be a nyámnyilaságot meg mások hibáztatását, és ha valami nem tetszik, tegyél ellene, változz! Mások is képesek rá, ha neked nem megy, magadban keresd a hibát!
Kérdező, ez nem hungarikum. Ugyanez megy Ámérikában, Oroszországban, Kínában, de még SZVSZ Nyugat-Szamoában is. Csak az antimagyar szutykok meg a legalja prolik szeretik úgy beállítani, mintha ez csak kishazánkban lenne általános.
- A depresszió kezelhető. Aki nem akarja hogy segítsenek rajta, az meg savanyodjon a saját levében, mint az uborka. A saját hülyeségétől senkit nem tudsz megmenteni.
- Az érvagdosás és az emó pont hogy az USA-ból jött, szóval ezt a kérdést inkább nekik tedd fel.
- Nem szavaztam senkire, egyik kutya másik eb.
- Legszebb öröm a káröröm, ez se hungarikum. Néztél jóféle fail-videókat, ahol mások nyomorán röhögnek? A bő 99% amerikai. Hoppá!
- Bánom is én, hogy meleg, csak maradjon ez a dolog a négy fal között.
- Nem vagyok vallási fanatikus.
- A krumplibogarat nem azért utáljuk, mert csíkos, hanem mert KÁROS!!!
- Semmi közöm ahhoz, más hogy lesz öngyi.
Azért ilyennek, mert nem ismerik a tiszteletet, saját magukkal is úgy bánnak, mint egy felmosó-ronggyal.
Te nem látod át, hogy, aki magához jó, mással is jó?
Szerintem annyira azért nem rossz a helyzet... Pl én migrénes vagyok. 10 perccel korábban semmi bajom, utána hányinger, majd hányok és hiperventillálok, végül összeesek. Jó esetben az ágyikómban begyógyszerezve, az orvosok se tudnak mit csinálni vele. Eddig 3x volt az utcán ilyen, mindannyiszor többen is odajöttek hozzám érdeklődni, hogy vizet/zsepit/akármit kérek-e, kocsival is megálltak, hogy ne vigyenek-e kórházba (végül hazavittek), amikor egy oszlopba kapaszkodva próbáltam kinézni a következő oszlopot, hogy addig kéne eljutni. Majd megint és megint.
Ugyanígy karon ragadtak és elkísértek a legközelebbi állomásra, gyakran még fel is szálltak velem, holott nem arra felé kellett volna menniük.
Egyszer volt egy olyan környéken is, ahol még én is hezitáltam volna, hogy megálljak-e ott bárkinek is vagy inkább szedjem a lábam és tűnés innen. Megálltak többen is, rosszindulatot én még nem kaptam, nem rúgtak belém még egyszer.
Mindenféle gonoszság nélkül, javíts a helyesírásodon, mert így senki nem fog téged komolyan venni. Én nem is alkalmaznék olyan embert, aki ennyire nem tudna írni.
Rám abszolút nem jellemző ez a "magyar mentalitás", de azért fussunk végig a dolgokon:
Szinte minden országban van rasszizmus. Hol több, hol kevesebb. Ennek több oka is lehet, bevallom én is ferde szemmel nézek a cigányokra, mert eddig csak bunkókat volt balszerencsém megismerni. Ettől függetlenül nyilván vannak köztük is normálisak.
Nekem sose lesz annyira természetes egy meleg kapcsolat, mint egy heteró, de ettől függetlenül nekem nincs bajom velük. Viszont az ilyen Pride felvonulások szánalmasak, és abba kéne hagyni őket.
Nem vagyok vallásos, így ezt a szempontot nem tudom kielemezni neked, de ha megnézed, a vallások nagy része se a középkori szinten mozog már. Nem fognak már boszorkányság vádjával megégetni.
Az öngyilkos hajlam, a depreszió sok minden miatt kialakulhat, akár boldog családi, természeti körben. Sokan vannak, akik ok nélkül hisztiznek, és csak figyelemre vágynak. Nekik nem kell segítség. Akiknek viszont komoly bajuk van nem mindig mutatják ki annyira, hogy mások észrevegyék. Nekik kéne segítséget nyújtani.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!