Miért ienek a Magyarok?
Nem fikázás képen írom ezt.Ne ércsétek fére,akinek nem inge ne vegye magára.Miért van ez az úgynevezett "Magyar mentalitás"?pl:"Ha valaki depressziós dögöljön meg"
Meg hülye az aki vágja az ereit....ahelyett hogy lehüjézed miért nem segítesz neki?...."mocskos Fiudesz"miért szavaztál rá?Csak a migránsok miatt?(akinek nem inge ne vegye magára).A következő nem feltétlenül magyar mentalitás de azért ugygondolom itt a helye: Miért mások megalázása a vicces? Miért baj az ha valaki meleg?Vagy ha nem az a vallása mint neked?Vagy más a bőrszine?"Aki öngyilkos lesz az megis érdemli"arra nem gondoltál hogy te is hozájárultál ehez az egészhez? Elnézést a sok helyesirási hiba miatt...de gyorsan irtam meg 0:04 van.Bocsi a helyesírás miatt...
Ezek szerint nem nagyon érted, amit mondok.
"Sajnálom hogy szar...De nem kell hogy másnak is az legyen"
Szóval nekem lehet szar, azt csak sajnálod, másnak meg nem lehet szar, mert törődnöm kéne vele? Más miért fontosabb, mint én?
Szóval egoista vagyok, mert magamnak a saját életem fontosabb, mint egy idegené?
Hogy lehetsz ennyire magyar?
"Végig se bírom olvasni a kérdést, mert az első 3 mondattól is kb. felére csökkent az agysejtjeim száma."
Telitalálat.
Szerinted az nem egoista, aki öngyikézik meg másokat hibáztat a bajaiért?
Te mikor segítesz ezeknek? És hogy? Becsöngetsz mindenhova, hogy kell-e segítség?
Én megadok neked egy bankszámlaszámot, ha utalsz rá pénzt, elhiszem, hogy nem vagy egoista. Addig viszont az vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!