Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ienek a Magyarok?

Miért ienek a Magyarok?

Figyelt kérdés

Nem fikázás képen írom ezt.Ne ércsétek fére,akinek nem inge ne vegye magára.Miért van ez az úgynevezett "Magyar mentalitás"?pl:"Ha valaki depressziós dögöljön meg"

Meg hülye az aki vágja az ereit....ahelyett hogy lehüjézed miért nem segítesz neki?...."mocskos Fiudesz"miért szavaztál rá?Csak a migránsok miatt?(akinek nem inge ne vegye magára).A következő nem feltétlenül magyar mentalitás de azért ugygondolom itt a helye: Miért mások megalázása a vicces? Miért baj az ha valaki meleg?Vagy ha nem az a vallása mint neked?Vagy más a bőrszine?"Aki öngyilkos lesz az megis érdemli"arra nem gondoltál hogy te is hozájárultál ehez az egészhez? Elnézést a sok helyesirási hiba miatt...de gyorsan irtam meg 0:04 van.Bocsi a helyesírás miatt...

2018. szept. 22. 00:04
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
Ne oltogas pls:) nem tetszik valami akkor meny másik kérdéshez:)
2018. szept. 22. 00:42
 12/40 anonim ***** válasza:

Ezek szerint nem nagyon érted, amit mondok.

"Sajnálom hogy szar...De nem kell hogy másnak is az legyen"

Szóval nekem lehet szar, azt csak sajnálod, másnak meg nem lehet szar, mert törődnöm kéne vele? Más miért fontosabb, mint én?

2018. szept. 22. 00:42
 13/40 anonim ***** válasza:
43%
ilyen a magyar. sajnos egy eléggé ostoba nép, mégis mindenkinél jobbnak hiszik magukat, közben meg irigykednek. de a gyülölködésben világelsők.
2018. szept. 22. 00:44
 14/40 A kérdező kommentje:
Ez a baj mindenkivel már értem..."Csak én számitok senki más"...
2018. szept. 22. 00:44
 15/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy válaszoltál:)
2018. szept. 22. 00:45
 16/40 anonim ***** válasza:
100%
Van egyfajta mentalitása minden népnek. Jó itt most a magyarokról van szó. Beszédes hogy pl külföldön élő magyarok egy idő után kerülik a többi magyart. Ilyenkor mindig meg is kérdezem a történeteiket hogy ennek mi az oka. De ha Magyarországon élsz akkor ezt elég nehéz kivitelezni. Van egy széthúzás egybelső feszültség egymás iránt. A magyar az egyik legkevésbé toleráns nép a világon. Nehezen fogadnak el bármit is. Ha már a szomszéd kéménye magasabb vagy jobb autója van már attól idegbajt kapnak. Sok országban jártam már és sokkal nagyobb toleranciával találokoztam szinte mindenhol. Máshol nem annyira érdekli az embereket a másik hogy kinek milyen van és hogy él. Máshol más jellegű problémák vannak.
 17/40 anonim ***** válasza:
60%

Szóval egoista vagyok, mert magamnak a saját életem fontosabb, mint egy idegené?

Hogy lehetsz ennyire magyar?

18/40 anonim ***** válasza:
100%

"Végig se bírom olvasni a kérdést, mert az első 3 mondattól is kb. felére csökkent az agysejtjeim száma."

Telitalálat.

2018. szept. 22. 00:46
 19/40 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted az nem egoista, aki öngyikézik meg másokat hibáztat a bajaiért?

Te mikor segítesz ezeknek? És hogy? Becsöngetsz mindenhova, hogy kell-e segítség?

Én megadok neked egy bankszámlaszámot, ha utalsz rá pénzt, elhiszem, hogy nem vagy egoista. Addig viszont az vagy.

2018. szept. 22. 00:48
 20/40 A kérdező kommentje:
Ha látom hogy valaki segitségre szorul segítek....A másik te is része vagy annak a társadalomnak ami miatt öngyilkosok leszenek...A világ teli van egoista gyülöletel teli emberekel akik mindenbe belekötnek...etöl érzik jobban magukat:)
2018. szept. 22. 00:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!