Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ienek a Magyarok?

Miért ienek a Magyarok?

Figyelt kérdés

Nem fikázás képen írom ezt.Ne ércsétek fére,akinek nem inge ne vegye magára.Miért van ez az úgynevezett "Magyar mentalitás"?pl:"Ha valaki depressziós dögöljön meg"

Meg hülye az aki vágja az ereit....ahelyett hogy lehüjézed miért nem segítesz neki?...."mocskos Fiudesz"miért szavaztál rá?Csak a migránsok miatt?(akinek nem inge ne vegye magára).A következő nem feltétlenül magyar mentalitás de azért ugygondolom itt a helye: Miért mások megalázása a vicces? Miért baj az ha valaki meleg?Vagy ha nem az a vallása mint neked?Vagy más a bőrszine?"Aki öngyilkos lesz az megis érdemli"arra nem gondoltál hogy te is hozájárultál ehez az egészhez? Elnézést a sok helyesirási hiba miatt...de gyorsan irtam meg 0:04 van.Bocsi a helyesírás miatt...

2018. szept. 22. 00:04
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:

Ja még annyit hogy pl nézd meg hogy a magyar ablakokon hét réteg függöny van és családi házaknál arra is ügyelnek hogy az udvarra nehogy belássanak. De pl laktam már Hollandiában ahol lakóparkban nincs függöny az ablakokon. Látod körben a sok száz lakásban mi történik. Persze csak ha akarod. De őket nem érdekli. Nem úgy mint az átlag magyart. Tudni akarja mit csinál a másik és miért. Ez máris egy ellentmondás azzal hogy a magyar nem kíváncsi arra mi történik a másikkal. Érdekli de nem jó szándékból.

De amúgy ha az utcán elesik valaki akkor általában megáll egy magyar és megkérdezi tőle hogy mi van és ez mondható pozitívumnak.

2018. szept. 22. 00:50
 22/40 anonim ***** válasza:
100%
21# az öngyilkosok nagy része nem a társadalom miatt lesz öngyilkos, hanem a mentális betegségeik miatt.
2018. szept. 22. 00:53
 23/40 anonim ***** válasza:
100%

De te most folyamat bántasz engem. Ha öngyilkos leszek attól, amit itt mondasz, akkor mi lesz? Akkor fogsz sajnálni, mikor már késő embernek lenned? Most ugye nehéz lenne kedvesnek lenned velem? Nem teszed meg úgysem. Csak bebizonyítod, hogy ugyanolyan magyar vagy, mint a többi.

És életedben nem segítettél senkinek.

Te honnan tudod, hogy senki nem lett öngyilkos az ocsmányságaidtól?

2018. szept. 22. 00:55
 24/40 A kérdező kommentje:
Ez igaz:) De miért alakulnak ki ezek? a társadalomnak magy szerepe van ebben:)
2018. szept. 22. 00:56
 25/40 anonim ***** válasza:

"A világ teli van egoista gyülöletel teli emberekel akik mindenbe belekötnek...etöl érzik jobban magukat:)"

Amúgy az ilyenen miért "mosolyogsz"?

2018. szept. 22. 00:57
 26/40 A kérdező kommentje:
Te se vagy velem tulzottan kedves:) És igenis sok beren segítettem....
2018. szept. 22. 00:57
 27/40 A kérdező kommentje:
Nálam az nem mindig az örömöt jelzi...A depressziós gyakran a mosolya alá rejti a könyeit...
2018. szept. 22. 00:58
 28/40 A kérdező kommentje:
Emberen*
2018. szept. 22. 00:59
 29/40 anonim ***** válasza:
De te azt hirdeted, hogy kedvesnek kell lenni. Vagy te tipikusan a bort iszol, vizet prédikálsz típus vagy? Másokon számon kéred a kedvességet, de te nem adod meg? Annak van a legnagyobb szüksége rá, akinek nehéz megadnod. És még erre sem vagy képes. Csak te, te, te meg az egod.
2018. szept. 22. 01:00
 30/40 A kérdező kommentje:
Eddig folyamatosan bántotál engem te is...Te se vagy különbb...Azt nem mondtam hogy más vagyok...Észre vettem bizonyos dolgokat enyi....
2018. szept. 22. 01:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!