Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sok lány miért fojtja vissza...

Sok lány miért fojtja vissza a tüsszentést? Talán cikinek érzik?

Figyelt kérdés
Ezek a lányok nem is finganak egyáltalán? :D
2018. szept. 21. 11:55
1 2 3
 11/22 he84 ***** válasza:
És fingani is merek, de azért lassabban, halkan engedem ki, ha több idegen ember vesz körül, például az utcán, vagy járműveken.
2018. szept. 21. 15:29
 12/22 anonim ***** válasza:
Az esetek 85%-ában a tüsszentés egy bizonyos decibellel járó szellentés párosul, amit a tüsszentéssel járó hangeffekt nem mindig nyomja el.
2018. szept. 21. 17:03
 13/22 A kérdező kommentje:
En szerencsere sosem fingok tusszentes kozben.
2018. szept. 21. 18:29
 14/22 anonim ***** válasza:

"Ha visszafogja a tüsszentést, akkor is valamennyire megerőlteti a szervezetét, az orr részét, így könnyen lehet, hogy puki lesz a végén."

Nem, nem az orr rész miatt van fing, hanem a rekeszizom összerándul.

Én már leírtam itt, lepontoztak érte, de a fingot apám miatt tanultam meg visszatartani, mert egy hasmenéses járvány után kijöttem a vécéről, és undorodva-csodálkozva nézett, hogy ez mi volt. Na, onnantól úgy visszafogtam, hogy 15 év múlva, ha egyedül vagyok sem tudok fingani, vagyis hát nem merek, mert nem tudom megkülönböztetni, hogy ez most fing lesz vagy kaki.

Tüsszenteni azért nem szeretek, mert pont nem tudok cukin cincogva, csak emberi módon, és ennek is hangot adtak már, hogy milyen durva.

2018. szept. 21. 20:09
 15/22 anonim ***** válasza:
Azért, mert ha épp menstruál és tüsszent, akkor egy másodperc töredéke alatt kifolyik annyi vér, amennyi normál esetben egy fél nap alatt folyna ki fokozatosan...
2018. szept. 22. 12:07
 16/22 he84 ***** válasza:
Hát amikor én tüsszentek, soha nem fignok közben, vagy utána. Mindig független időkben vannak ezek és a fingás gyakoribb, mint a tüsszentés, legalábbis nálam. Csak mert nem cincogós hangon jön egy nőből tüsszentés, az nrm azt jelenti, hogy akkor rossz és nem szabad mások előtt. Ne mások véleményére adjunk már ebben is,... Az enyém szintén nerm cincogós, még sincs semmi baj vele. Mindenkinek olyan amilyen, ezt el kell ogadni, nem visszatartani egyes szűklátókörű, kényes emberek miatt, aki belekötnek dolgokba, főleg amikről az ember nem is tehet, legyen az ez, vagy bármi más. És ha mensi közben tüsszentünk, mi van? Semmi, most ha valakinek egy tüsszentéstől több vér távozik, löködik ki amiatt egy kis időre, nem baj az se. Legalább akkor hamarabb kijön egy adag és hamarabb el is múlhat. Nem kéne ennyire kényeskedni, inkább elfogadni és esetleg a pozitív oldalát is látni.
2018. szept. 22. 13:03
 17/22 anonim ***** válasza:

Itthon jó dolog kitüsszenteni a vért meg a cafatokat, de munkahelyen nem jó rohanni a vécére tüsszentés után, hogy szétvéreztem-e magam.

(Én akkor is ölni tudtam volna, mikor suliban volt meg, és az értelmetlen kötelező jelentéshez fel kellett állni. És akkor 45 percig csak arra gondoltam, hogy vajon véres vagyok-e.)

2018. szept. 23. 01:10
 18/22 anonim ***** válasza:

"Semmi, most ha valakinek egy tüsszentéstől több vér távozik, löködik ki amiatt egy kis időre, nem baj az se. Legalább akkor hamarabb kijön egy adag és hamarabb el is múlhat."

Látszik, hogy férfi vagy és még soha nem fordult veled elő, hogy akár egyetlen tüsszentéstől átvérezted a betéted vagy tamponod és vérben tocsogva kellett üldögélned egész nap a suliban vagy a munkahelyeden és esetleg kellemetlen helyzetbe kellett kerülnöd, mert valaki meglátta, hogy egy vértócsa van a székeden vagy a nadrágodon.

2018. szept. 23. 08:12
 19/22 he84 ***** válasza:
Nem vagyok férfi, tévedsz. Nyilván akkor vastagabb, avagy éjszakai betétet érdemes hordani nappal is a bizti kedvéért, aki mensi alatt is hajlamos tüsszenteni és ez lesz vele. Nem megoldhatatlan, csak okosabban kell csinálni.
2018. szept. 23. 19:21
 20/22 he84 ***** válasza:

Már korábban jeleztem is, hogy nő vagyok a 10-es válaszomban:

"Én merek tüsszenteni nő létemre"

2018. szept. 23. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!