Elhiggyem azt amit az osztálytársam mond?
Figyelt kérdés
Egyik osztálytársanm azt mondja, hogy lány unokatesója 207cm magas(21 éves). Elég nehéz elhinni főleg Magyarországon. Létezhet ilyen? Szerinmtetek?2018. szept. 18. 15:38
1/10 anonim válasza:
Határ Bernadett magyar kosárlabdázó pl. 208 cm.
3/10 anonim válasza:
Létezik ilyen. Van olyan mikor valaki valamilyen rendellenesség vagy betegség miatt nagyon alacsony, és van aki nagyon magas a "normálishoz" képest. Egy másik kérdező pedig azt írta ki erre az oldalra hogy a 210 centijéhez milyen motor "illik", amin nem néz ki furán.
4/10 anonim válasza:
siman. en beszeltem olyan lannyal aki egy fejjel magasabb volt nalam, pedig 187 vagyok. mit ne mondjak, sose kellett meg felneznem senkire, de ra igen, kicsit fura volt.
5/10 anonim válasza:
Magyarázd meg, miért "főleg Magyarországon" nehéz elhinni?
6/10 A kérdező kommentje:
Utolsó, mert külföldön átlagban magasabbak.
2018. szept. 19. 17:21
7/10 anonim válasza:
Nincs kizárva.
Szerintem kérdezzél róla még pár dolgot, és oszd meg velünk! :)
8/10 bodorio válasza:
5.hez,6.hoz
Magyarországon a lakosság egy jelentős részének pl.nemet(germán) a genetikája, ezért elég furcsa szerintem is az, hogy "főleg Magyarországon"
Európában megütjük az átlagot, kínaiakhoz képest meg pl magasabbak vagyunk...
9/10 anonim válasza:
Kérdező, az ostobaságod fájdalmas. "Külföldöm magasabbak" - ezt a hülyeséget honnan vetted?
10/10 anonim válasza:
Sikerült rá bizonyítékot adnia?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!