Szerintetek lehetséges az hogy valakinek egyáltalán ne vagy csak nagyon kevés rossz tulajdonsága legyen?
Persze, akad ilyen is sokmilliárd ember között, de szubjektív, hogy mi a rossz.
Van, ami nekem semleges, de másokat irritálhat (akár engem is, de ezt nem rovom fel az adott embernek, hisz sima inkompatibilitásgond is lehet, sőt, lehet, hogy az én saram az egész :)).
Ha jól megnézünk egy embert átlagos szemmel, tuti 3-nál többet találunk, amibe beleköthetünk, de ettől még valami tökéletes emberfeletti lény objektívebben nézve bizonyára talál egészen jó embereket, különösebben zavaró hibák nélkül. A nem egyértelmű s apróbb potenciális hibákat nem is számolnám.
Inkább abban hiszek, hogy ez megítélés kérdése.
A legjobb (vagy nagyon kevés rossz) tulajdonságokkal rendelkező ember is szemétnek hat egy olyan ember szemében, aki bele akarja direkt látni a rosszat és a nagyon rossz tulajdonságokkal rendelkező ember is egy szent egy olyan ember szemében, aki ennek ellenére kedveli az illetőt.
Minden megítélés kérdése. Nem az a lényeg, hány és milyen tulajdonságaid vannak, mindig az a fontos, el tudják-e ezeket mások fogadni benned vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!