Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek lehetséges az...

Szerintetek lehetséges az hogy valakinek egyáltalán ne vagy csak nagyon kevés rossz tulajdonsága legyen?

Figyelt kérdés
A keveset úgy értsétek hogy 1/2/3 és mondjuk azok is csak apróságok.
2018. szept. 18. 11:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nehezen tudom ezt elképzelni, de azt is figyelembe kell ilyenkor venni, hogy a "rossz tulajdonság" nem mindenki számára jelenti ugyanazt..
2018. szept. 18. 12:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Előfordulhat, különösen akkor ha rendszeresen takarítja magát szellemileg.
2018. szept. 18. 12:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy mondjuk te ilyennek látsz egy embert (feltételezem, hogy jól ismered) de más már nem biztos, hogy ugyanígy van vele, mert olyan dolog idegesítheti az illetőben, ami neked teljes mértékben elfogadható.
2018. szept. 18. 12:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen, biztosan, hiszen ismerek is ilyet.
2018. szept. 18. 12:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Persze, akad ilyen is sokmilliárd ember között, de szubjektív, hogy mi a rossz.

Van, ami nekem semleges, de másokat irritálhat (akár engem is, de ezt nem rovom fel az adott embernek, hisz sima inkompatibilitásgond is lehet, sőt, lehet, hogy az én saram az egész :)).

Ha jól megnézünk egy embert átlagos szemmel, tuti 3-nál többet találunk, amibe beleköthetünk, de ettől még valami tökéletes emberfeletti lény objektívebben nézve bizonyára talál egészen jó embereket, különösebben zavaró hibák nélkül. A nem egyértelmű s apróbb potenciális hibákat nem is számolnám.

2018. szept. 18. 12:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Inkább abban hiszek, hogy ez megítélés kérdése.

A legjobb (vagy nagyon kevés rossz) tulajdonságokkal rendelkező ember is szemétnek hat egy olyan ember szemében, aki bele akarja direkt látni a rosszat és a nagyon rossz tulajdonságokkal rendelkező ember is egy szent egy olyan ember szemében, aki ennek ellenére kedveli az illetőt.

Minden megítélés kérdése. Nem az a lényeg, hány és milyen tulajdonságaid vannak, mindig az a fontos, el tudják-e ezeket mások fogadni benned vagy sem.

2018. szept. 18. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!