Az lehetséges, hogy a szociális fóbiás maga miatt tehet róla, hogy ilyen? Sok rossz döntés eredményeként?
Pl arra gondolok,hogy 10-12 évesen, ha valaki megbántott, mivel nem voltam tudatos, nem erősítettem azt az érzést magamban, hogy LESZAROM, hanem őrlődtem magamban, és mondogattam, hogy milyen seggf.jek..majd hazamentem, és furcsán éreztem magam, rossz értelemben
és ezt éveken keresztül eljátszottam, mire kialakult a fóbia
tegyük fel egy másik dimenzióban, ahol más döntéseket hozok az elejétől, vajon lehetséges, hogy most ki sem írom ezt a kérdést, mivel mindent leszarok bárki valami rosszat gondol rólam..
Miért erőltettem magam a rossz érzéshez az elejétől, azt nem értem, ahelyett, hogy leszartam vna, és másnap már nem is érdekel, akkor még nem tudtam, hogy ez lesz a vége
ti veletek, hogy volt, már akit érint ez a fóbia?
21
tehát akkor nem magadat, hanem az embereket okolod..
én is így éreztem, és kicsit még mindig így érzek
de, a szar emberek mégsem érezték magukat szarnak, hanem elvoltak..
én azon szoktam agyalni, hogy ha született vna egy ikertestvérem, akkor vajon ő is ugyanúgy reagált vna..te mit gondolsz
mennyi az esélye annak, ha más társaságba kerülsz, akkor épségben egészségben nősz fel
mert azt bevallhatjuk, hogy nincs olyan társaság aki mindenki ép ésszel gondolkodik, a társaság röhög, akkor ha a hangadó magabiztosan érvel, nem feltétlen akkor, ha igaza van...
De egyébként is, nem tudom veled hogyvan, de én mostmár úgymond, "normális" embereknél is sokszor érzem magam kevesebbnek, ha mondjuk más a humorérzékünk, vagy ilyenek..
És ez nem arról szól már, hogy ők szar emberek vagy sem
Mivel válaszoltál a kérdésemre, érdekelne valami vélemény!
én, ha az igényt meg tudnám szüntetni már annak is örülnék..
de sajna tudom, hogy a mai világban mennyire fontosak a kapcsolatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!