Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek miért alakult ez...

Szerintetek miért alakult ez így? Értelmes válaszokat várok.

Figyelt kérdés
A story a következő: Kb. 8 hónapja beleszerettem egy 4 faluval arrébb élő 19 - lassan 20 - éves gyönyörű, intelligens lányba. Nem tudok arról, hogy párkapcsolatban élne. Az egyik legjobb barátnőjével személyesen is ismerjük egymást, így akadtam rá a képei között. Eleinte kedvesnek is tűnt: Facebookon bejelöltem még júliusban, vissza is igazolt, Instagramon is bekövettem, bókoltam neki kommentben, amiket volt hogy megköszönt. Korábban Valentin-napi saját versikét is költöttem neki, tehát tudta hogy mit érzek iránta. Kb. 3 hete üzentem neki utoljára, mivel most kezdte az egyetemet, és sok sikert kívántam neki. Mostanában kb. 2 hetente like-olom 2-4 db képét alkalmanként, komment nélkül, tehát nem hinném hogy ez annyira nyomulós dolog lenne. Nemrég felfedeztem 2 régebbi bikini-fürdőruhás képét is, mindkettőt likeoltam egymás után, de akkor sem szóltam hozzá. Konkrétan ez után eltelt pár óra, és azt vettem észre, hogy tiltott a Facebookjáról. Nagyon bántott, hogy nem szólt, nem mondta meg, hogy zavarja bármi is velem kapcsolatban. Valahogy van egy olyan érzésem is, de nem vagyok benne biztos, hogy bárki más pasi like-olta volna a képeit, mégcsak nem is törölte volna őket - ha egyáltalán a like-olgatás volt oka a tiltásának. Próbálok emberségesen viszonyulni a dologhoz, mert nagyon szeretem és tisztelem is, haverként és "sima" nőbarátként is el tudnám fogadni. Bízom benne, hogy talán még meggondolja magát. Mit csinálhattam rosszul én, és mit ő? Helyrehozható még? Mert szerintem kettőn áll a vásár. 27/F
2018. szept. 18. 07:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Valamilyen buliban találkoztál vele, akkor szerettél bele, vagy miként történt ez az eset? Ha 8 hónapja szerettél bele, csak két hónapja merted bejelölni Facebook-on, addig miként kommunikáltál vele, személyesen találkozgattatok?

A 8 hónap alatt találkoztál vele párszor, vagy csak időnkénti lájkolás és kommentekben történő bókolás volt?

Tulajdonképpen ez hogy történt, a barátnője képei közt akadtál rá az ő képeire és bejelölted Facebook-on, vagy volt egyáltalán valami személyes találkozás is a lánnyal?

2018. szept. 18. 09:58
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem, nem hozható helyre.

Ha egy 27 éves felnőtt férfi facebookon, instán jelölgetne meg írokatna meg lájkolgatna, akkor azt gondolnám, hogy egy nyálcsorgató perverz barom és tiltanám.

Ha egy 27 éves felnőtt férfi személyesen (!) randevúra hívna és szimpatikus lenne, akkor elmennék vele.

Mindjárt 30 leszel, nem érzed a különbséget?

2018. szept. 18. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!