Szerintetek miért alakult ez így? Értelmes válaszokat várok.
Szoban beszéltetek már?
Vagy legalább chat?
Nekem ugy tűnik szinte semmilyen kontakt sincs köztetek. Egy képbe vagy szerelmes.
Ha tiltott talán nem tetszik az adatlapod. Nincs kint rolad brad pitt kép
Nöként: ha valaki engelm csak a facebookon követ, mindent like-ol, amit csak lehet, a régebbi képeimet is megkeresi "felfedezi", ismeretlenül Valentin napra "versikét" ír és küld, az nekem eléggé a stalking kategória, én is tiltanám.
Ha valaki akar tölem valamit, az jelentkezzen írásban is, kezdjen valamilyen beszélgetés.
Egy-két like még elmegy "szó nélkül", de ha ebböl áll részéröl az egész kontaktus, az enyhén szólva idegesítö.
A másik meg, attól, hogy nincs párkapcsoaltban, az még nem jelenti, hogy éppen keresne valakit, másrészt miért éppen téged kellene választania?
Tényleg kettön áll a vásár, de ebben az esetben a lány nem akar kapcsolatot, te meg az eddigiek alapján elég negatív képet adtál magadról szóval itt csak te akarsz töle valamit, ö nem.
Hát mit tököljön veled? Lájkolgatással nem sokra megy. Tovább kellett volna lépni a verstől, beszélni vele, hogy esetleg komolyan gondolnád. Akkor vagy rábólint, vagy nem, de így, hogy visszaléptél, hozzá se szólsz, csak képeket lájkolgatsz...
Most kezdődött az egyetem, az is kisebb csoda lenne, ha egy komolyan vehető kapcsolatba energiát tudna fektetni. Lájkolgatással persze hogy nem törődik.
...Egyébként a barátnőjén keresztül talán kideríthetnéd, miért tiltott, és elmondhatnád neki (mármint a barátnőjének) hogy amúgy abszolút komolyan gondoltad.
De helyrehozni... nem kéne erőltetni. Még ha helyrehozható is lenne, akkor se! Ilyen miatt letiltani valakit , az elég kemény döntés, ezt a döntést pedig tiszteletben kell tartani.
A "helyrehozás" egy ilyen letiltás után kb egyenlő lenne egy pitiáner puncsolással, simán visszakönyörgésnek értékelhető. Azt meg ne akard!
Ha egy nő menni akar, fel kell rá segíteni a kabátját! Mindegy mi az ok! Vagy mennyire rossz nélküle. Ezek után rosszabb lenne vele.
Ezt számtalanszor bizonyította már az élet, velem is megesett, meg sok ilyet láttam.
Én vele való chat-eléssel kezdtem volna, beszélgetéssel.
A lájkolásokat hagytam volna későbbre (bár én Fb-n még soha semmit nem lájkoltam), a kommentek meg nem tudom mennyire tekinthetőek írásbeli kommunikációnak, mert más is látja azokat, egyáltalán nem személyes úgy, mint egy Messenger, vagy bármilyen kettőtök közt zajló, írásbeli beszélgetés.
Messenger-en kellett volna beszélgetést kezdeményezni vele.
Nem tudom mit lehetne tenni vagy mondani ezután, esetleg barátnőjével beszélni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!