Miért nem értik sokan a szarkasztikus poénokat és miért néznek még engem hülyének? :DD
Figyelt kérdés
Exem is mindig azt mondta, hogy szarok a vicceim közben mások szerint meg jó a humorérzékem, de van pár ember akinek totál nem esik le miről van szó mint pl. ő is volt. Egyszerűen csak hülyék ? :D 17/f2018. szept. 17. 19:11
1/5 A kérdező kommentje:
Ja, hozzá teszem, hogy el is magyaráztam neki sokszor.
2018. szept. 17. 19:12
2/5 anonim válasza:
ja, tipikus savanyu emberek. ilyeneknek mar viccelodni, csak a te kedved rontjak el. onnan derul ki amugy, h veluk van a baj, h nem finoman kozli, h nincs humorerzeked, hanem tenyleg meg akar bantani vele es leszarozza. ez csak a sajat megkeseredettseguk, ne vedd magadra, mondd annak akinek tetszik azt ennyi
4/5 he84 válasza:
Nyilván ha valaki alapból nem érti a szarkasztikus poénokat, annál nem kell többször próbálni, erőltetni rá. Ám hogyha neked ez az alap humorod, akkor csak finoman, ritkábban ezzel odafigyelve, főleg ha az adott illető nehezen érti. És van olyan is, hogy bizonyos szarkasztikus viccek tényleg durvák, bántóak. Ilyenkor is fékezni kell, bocsánatot kérni és nem tovább reménykedve folytatni, nem kínozni tovább a másikat! Mindezt részben saját tapasztalatból mondom. Nem hülye az, akinek ilyen a humora, ám nem hülye az se, aki nem érti, vagy nem szereti! Csak így könnyen lehülyézni másokat, csak mert nem ugyanolyan a humorotok, nagyon nem szép dolog!
5/5 anonim válasza:
hopsz, en nem vettem eszre, h a szarkasztkkus poenokrol van szo a kerdesben, azt hittem, h csak simakrol. elneztem picit. elso voltam:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!