Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan bátorítsam magam hogy...

Hogyan bátorítsam magam hogy ne féljek az állásinterjútol?

Figyelt kérdés
Holnap megyek állásinterjura félek hogy nem tudok majd normálisan beszélni, hogyan győzzem le ezt?
2018. szept. 16. 12:43
 1/4 anonim ***** válasza:
82%
Ne akard megkapni az állást. Én csak így tudom, ha nem számít, ha nincs tétje, hogy felvesznek e vagy sem.
2018. szept. 16. 13:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Ehhez is kell egyfajta rutin, ha most nem is lesz tökéletes, egyre jobban fog menni, pályázz meg sok állást.

Egyébként tudják hogy izgulsz, a többi jelentkező is izgul, ezzel számol mindenki, hogy stresszhelyzet.

2018. szept. 16. 13:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Rutinná fog válni a 4.-5. után. Az alapokkal felkészülhetsz, az adott intézmény után utánanézhetsz, de fel kell készülni hirtelen kérdésekre is.
2018. szept. 16. 14:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy ha a helyeden vagy az adott cégnél akkor úgyis felvesznek, ha meg Isten jobbat akar adni annál neked, akkor meg nem. Egyébként ha jó megfigyelőkéd van, tényleg így van:D Én sem hittem benne, de tényleg bekövetkezik, és sokkal jobban mint amit azt az álmaidban gondoltad volna.
2018. szept. 16. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!