Hogyan bátorítsam magam hogy ne féljek az állásinterjútol?
Figyelt kérdés
Holnap megyek állásinterjura félek hogy nem tudok majd normálisan beszélni, hogyan győzzem le ezt?2018. szept. 16. 12:43
1/4 anonim válasza:
Ne akard megkapni az állást. Én csak így tudom, ha nem számít, ha nincs tétje, hogy felvesznek e vagy sem.
2/4 anonim válasza:
Ehhez is kell egyfajta rutin, ha most nem is lesz tökéletes, egyre jobban fog menni, pályázz meg sok állást.
Egyébként tudják hogy izgulsz, a többi jelentkező is izgul, ezzel számol mindenki, hogy stresszhelyzet.
3/4 anonim válasza:
Rutinná fog válni a 4.-5. után. Az alapokkal felkészülhetsz, az adott intézmény után utánanézhetsz, de fel kell készülni hirtelen kérdésekre is.
4/4 anonim válasza:
Úgy, hogy ha a helyeden vagy az adott cégnél akkor úgyis felvesznek, ha meg Isten jobbat akar adni annál neked, akkor meg nem. Egyébként ha jó megfigyelőkéd van, tényleg így van:D Én sem hittem benne, de tényleg bekövetkezik, és sokkal jobban mint amit azt az álmaidban gondoltad volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!