Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Felhívtam valakit véletlen,...

Felhívtam valakit véletlen, mert rossz számot írtam be éjszaka, felvette, de nem szóltam bele, kinyomtam. Azóta hívogat, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Egy védőnő száma, azóta megkerestem neten.

Sajnos kiírta a számom, beleszólhattam volna, hogy téves, de inkább kinyomtam. Csomószor hívott azóta.

2018. szept. 15. 16:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
40%

Utolsó, és miért hívnának egy baleset esetén olyan védőnőket, akik épp nem dolgoznak? Egyáltalán miért egy védőnőt hívnának? :D

Szerintem te nagyobb "retard" vagy, mint csóri kérdező.

2018. szept. 15. 17:30
 12/21 anonim ***** válasza:
50%

Bírom hogy még a végén azt hozzák ki hibásnak, akit tévesen felhívtak, hogy "miért hívogatja azóta is".

Biztosan lelkiismeretes védőnő, azért.

Hívd fel hogy téves vagy írj neki SMS üzenetet hogy téves.

2018. szept. 15. 17:38
 13/21 anonim ***** válasza:
46%

Rengeteg friss anyuka szokta hívogatni a védőnőt az éjszaka közepén és hajnalban, ha valami baj van vagy megijednek valami olyasmitől, amivel még nem kell orvost hívni. Ha kint volt neten a telefonszám, akkor ez nem a magán száma a védőnőnek, tehát valószínűleg azt gondolja, hogy valaki valami nagy szart csinált a gyerekével és most elsunnyogja, vagy épp depressziós és magába fojtja. Segítene. Baromi nehéz lehet felfogni, kedves 11-es.

Kérdező, baromira retardált, amit csinálsz :D Dobj már egy sms-t a szerencsétlennek, mi olyan nehéz benne?

2018. szept. 15. 17:46
 14/21 anonim ***** válasza:
52%

Mi dolga lenne vele? Nem kell visszahivogatni vagy smst írni neki. Ignorálni kell, egyszer majd megunja, hogy 60 hívást indít egy nem fogadott miatt. Ne legyünk már ennyire eltúlzottak. Nyiván szerencsétlen egy helyzet de ez van.

Ha lelkiismeretes, és védőnő is, akkor gondolom esze is van. Ha valaki ismeretlen felhívná, majd szinte rögtön ki is nyomná, és a további 1 esetlegesen 2 hívásra se válaszolna, el kell engedni. Ha gond lenne egy gyerekkel a szülei nem a védőnőt hanem a mentőt hívnák, és/vagy igyekeznének tartani vele a kontaktot. Különben meg nem csak egy ilyen véletlen fordulhat elő, hanem szórakozhat is vele néhány hülye tini. Azon is ennyire pörög?

2018. szept. 15. 17:47
 15/21 anonim ***** válasza:
48%
Jah még az áldozat a hibás, eszem megáll....
2018. szept. 15. 17:56
 16/21 anonim ***** válasza:
Olvasás értelmezése. Ha menne neked, tudnád hogy nem erről írtam.
2018. szept. 15. 18:00
 17/21 anonim ***** válasza:
36%
és a kérdező azóta is retteg, minden hívásra összerezzen, komolyan fontolóra veszi egy pszichiáter segítségét...
2018. szept. 15. 20:58
 18/21 anonim ***** válasza:
63%
Felzargatod szegény nőt az éjszaka közepén és utána még arra sem méltatod, hogy felvedd a telefont, hogy esetleg elnézést kérj. Teljesen leírtad magad, gratulálok...
2018. szept. 15. 21:12
 19/21 anonim ***** válasza:
58%

Érdekesen alakulnak a százalékok, mindenki 0% aki azt javasolta, hogy hívja vissza vagy írjon SMS-t.

Hogy miért van ez, nem tudom.

Egy szociológiai kutatást összerittyenteni tuti megérné.

Hihetetlen.

2018. szept. 15. 21:16
 20/21 A kérdező kommentje:

Leírtam, hogy véletlenül volt, nem tudtam mit reagálni, kinyomtam, azt hittem rejtetten voltam.

De következőre, ha lesz lehetőségem felveszem. De ez akkor is beteges, ennyiszer hívogatni (nem tudtam felvenni).

Volt, hogy sms-ben kértem elnézést. De akkor rossz szám volt megadva, hívtam, sms-t küldözgettem, elnézést kértem.

2018. szept. 15. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!