Mi a konfliktusmentes megoldás erre a problémára?
Még én vagyok, pontosítok: jut eszembe, nem munkahelyi szitu. Bocsi, másik kérdésre emlékeztem. De a lényeg ugyanaz. Egy dadus esélyesen nem fog önbíráskodni (pláne ilyen helyzetben), de ha mégis, túl nagy kockázatot vállalna magára.
Én ésszerű kockázatról beszélek.
Az tenyleg egy csoda amugy hogy felnött ffinek latni azt aki meset olvasott anno es ort volt ha sirtal.
Szerintem se bantsd meg mert évekig törölte a feneked is.
Miert nem jut eszedbe olyan es hogy tetszik lenni vagy milyenek a muskatlijai mit csinal mostansag. Stb csak par kedves szovaltas ami szomszedok közt szokas aztan mindenki megy a dolgara.
Ennyi idösen hogy lehet egy nénin bosszankodni nem is ertem. Öt minösiti ha az ovirol beszel mert ö volt dadus es nem neked égö.
*jol elirtam
Szoval:tenyleg csoda felnött ffikent latni azt akit nemreg a wc n tanitottal pisilni. Mert az ovonöknek olyan mintha tegnap lett volna.
Mivel eveken at kinlodhatott a sok hisztis gyerekkel nem tanácsos szerintem a képébe "köpni"annak aki kezei alatt cuki kisiskolassá érett a selypegö kiskölyök
Tereld el a temat. Par jo szo es menj tovabb
Remisztö a felnöttkor ha 38 evesen ilyen sertödös dedos szinten tart egy ffi
Elkezdesz bestélgetbi más témáról és, ha folyton visszatér az ovira, akkor megkérdezed, hogy tudnátok e beszélni és FINOMAN illetve NÉGYSZEMKÖZT elmagyarázod, hogy ez a téma állandó és ez által már kissé monotonná teszi csevegésrket, hiszen senki se szeret ugyanarról dumcsizni. Hogy emiatt is kerülted, mert nem akartad megbántani, de úgy érzed, jobb, ha megbeszélitek. És ne haragudjon Rád, nem akartál fájdalmat okozni és semmi bajod a személyével, csak szívesebben csevegnél vele más témákról.
Tudom, nehéz valakiben meglátni a felnőttet, akit gyerekként gondoztál, de meg kell tanulnia a daduspdnak.
Illetve megértek a leírtakat; délamerikaiakkal dolgoztam anno eggyütt, akik ugyanazt a témát kêpesek voltak minden találkozásunknál felhozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!