Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki nem engedheti meg magának...

Aki nem engedheti meg magának a márkás, drága, menő ruhákat az hogy menjen egyetemre egy nagyvárosba?

Figyelt kérdés
Egy falusi lány vagyok , aki hát nem a leggazdagabb . Egyetemre fogok járni nemsokára, és attól tartok hogy majd lenéznek mert nincsenek menő , drága ruháim. Nem sminkelem magam, nem követem annyira a divatot, inkább kényelmesebb ruhákat , farmer pólót hordok. Attól tartok hogy mindenki menő, csini, márkás ruhákban fog járni , én pedig mint egy kis csóró. Egyetemre milyen ruhákban járnak az emberek? Számít e egyáltalán a külső? Nem orvosiról van szó. Lenézik , kiközösítik a hozzám hasonlókat, illetve a csendes , visszahúzódó embereket? Mennyire lehet ott barátkozni? 19L
2018. szept. 13. 21:15
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
97%
Hát, tapasztalataim szerint egy faluban sokkal hamarabb megszólják az embert, mint egy nagyvárosi egyetemien. ott a kutyát nem érdekli, mi van rajtad, annyiféle ember jár oda, hogy már mindenféle ruházatot megszoktak.
2018. szept. 13. 23:35
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem orvosiról van szó, :D aranyos, pont nem ők a legtiptopabbak. Teljesen átlagosan öltöznek. Én azt vettem észre, hogy a legtöbb karon átlagosan öltözködnek, a jogi vonalat kivéve. Ott nagyon a bussinnes casual megy, és rendszeresen látok embereket kiskosztümben, zakóban.

Plusz ahogy már írták a magyar átlag nem a nagymárkákat hordja,a h&m nem egy drága dolog, de ha turkálóból öltözöl azt se mondja meg senki, főleg, hogy ott is márkás dolgokat kaphatsz.

Egy-két gyökér mindenhol van, azokkal nem kell foglalkozni.

Amíg tiszta vagy, nem lelakott nem fog semmi atrocitás érni.

2018. szept. 14. 01:33
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Én műszaki egyetemre járok, itt aztán senkit nem érdekel, hogy ki mit vesz fel. Szinte mindenki átlag ruhákban jár (pl pepcoban vásárolt), tanárok is. Felnőtt emberek járnak ide, akiknek már nem is kéne ilyen értelmetlen dolgokkal foglalkozniuk.
2018. szept. 14. 07:56
 24/26 anonim ***** válasza:
0%

Én is egyenruhát hordok mindenhol

Nemcsakhogy mutatós, de nagyon tartós is, bármilyen időjárásban helytáll, és nagyon kényelmes

Nem kell állandóan divatolni meg sok százezret kigórni "márkás" ruhákra amik aztán 1 évig nem bírják majd

És amúgyis, senkinek semmi joga beleugatni abba, hogy öltözködsz, mit veszel fel

Nehogymár tőlük függjön, hogy mit csinálsz, bakker!

Lehet engem is lepontozni az autistáknak, szeretem látni ha igazam van, beismerni úgyse fogjátok még saját magatoknak se, mert az ugye derogál...

2019. szept. 24. 03:48
 25/26 anonim ***** válasza:
90%
24es te normális vagy? Mi jogon sértegeted az autistákat? Ilyen érzelmi szegénységgel remélem nem emberekkel dolgozol.
2019. szept. 24. 05:40
 26/26 anonim ***** válasza:
0%
#25 nem az autistákat sértegettem hanem a szánalmas érvképtelen lepontozós gugyerákokat. Igazad van, az autisták ezekhez képest übermenschek. De sajnos jobb kifejezés nem jutott eszembe.
2019. szept. 24. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!