Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki nem engedheti meg magának...

Aki nem engedheti meg magának a márkás, drága, menő ruhákat az hogy menjen egyetemre egy nagyvárosba?

Figyelt kérdés
Egy falusi lány vagyok , aki hát nem a leggazdagabb . Egyetemre fogok járni nemsokára, és attól tartok hogy majd lenéznek mert nincsenek menő , drága ruháim. Nem sminkelem magam, nem követem annyira a divatot, inkább kényelmesebb ruhákat , farmer pólót hordok. Attól tartok hogy mindenki menő, csini, márkás ruhákban fog járni , én pedig mint egy kis csóró. Egyetemre milyen ruhákban járnak az emberek? Számít e egyáltalán a külső? Nem orvosiról van szó. Lenézik , kiközösítik a hozzám hasonlókat, illetve a csendes , visszahúzódó embereket? Mennyire lehet ott barátkozni? 19L
2018. szept. 13. 21:15
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
96%
Dögöljek meg ha értem mi köze az egyetemnek a márkás ruhákhoz. Itt nem az anyagi, hanem az agyi szint a probléma...
2018. szept. 13. 21:57
 12/26 anonim ***** válasza:
0%

A lányom ugyan így volt mint te, és lám lám mind az évnyitón mind a jelenlegi karán az egyik legcsinosabb és legtisztább lány. Pedig évekig úgy volt mint te. Tegnap is ahogy elment az egyetemre, hát szégyen ide, szégyen oda de sírtam mert csoda szép volt a maga egyszerű nagyszerűségével. Pedig éveken keresztül a legszegényebb gyerek volt a gimiben.

Picit gyűjtsön anyukád, húzzátok amennyire csak tudjátok össze a nacit, és nyáron, meg össze ruházzatok be.

2018. szept. 13. 21:59
 13/26 anonim ***** válasza:
23%

Manapság mindenki vagy fast fashion (h&m, new yorker, stb) vagy egyéb olcsó helyeken vásárol (tesco, turkáló, kínai).

De még egy adidas csukát is ki lehet fogni 15 ezer körül. max 2 napi diákmunka, és azt minden nap hordod, márkás. ...és mégcaak nem is ezen múlik

2018. szept. 13. 22:02
 14/26 anonim ***** válasza:
0%
*az egyik legcsinosabb és legtisztább lány.Szó szerint ragyogott, pedig nincs tetkója, és nincs vakolat, és 100 centis cipője. És én olyan büszke voltam, hogy majd ki csattantam reggel korán.
2018. szept. 13. 22:03
 15/26 anonim ***** válasza:
0%
13 Egy normális lány nem hord edzőcipőt egyetemen. De még gimiben sem, csak tesi órán, vagy ha kirándulni megy, vagy ha sportol..
2018. szept. 13. 22:04
 16/26 anonim ***** válasza:
0%
Jah és semmi esetre se vegyél turkálós cuccot,azt csak a majmok használják. Akik néha úgy néznek ki mint egy madárijesztő.
2018. szept. 13. 22:13
 17/26 anonim ***** válasza:
95%
48% Nem unod még a kamuzgatást? Nyilvánvaló, hogy valami idióta tinisrác vagy.
2018. szept. 13. 22:30
 18/26 anonim ***** válasza:
0%
17 Még mindig nő vagyok, a te legnagyobb bánatodra:DD
2018. szept. 13. 22:31
 19/26 anonim ***** válasza:
97%
Milyen egyetemre jelentkeztél? Egyébként ne aggódj, az egyetemen annyiféle ember megfordul, és senki sem foglalkozik a másikkal, nem fognak lenézni ilyenek miatt, én láttam már olyat is, hogy valaki pizsamában jött be. :) Sokszor azt látom lányokon is, hogy inkább komfortosan öltöznek, nem pedig feltétlenül divatosan, például sokakon látok melegítőnadrágot is akár.
2018. szept. 13. 23:03
 20/26 anonim ***** válasza:
97%
Mégis te mit gondolsz a budapestiekről? Márkás, drága ruhák? Hagyjuk már. Budapesten születtem és itt nőttem fel, jelenleg is itt élek. Tudod, hol vásárol a legtöbb ember ruhát? Kínaiban, turiban (vannak ismerőseim, akik igazi kincseket tudnak kifogni fillérekért), tucat ruhaboltokban... Rengeteg az utánzat is, de tudod, mit? A drága is tönkremegy, ha nyúzod.
2018. szept. 13. 23:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!