Nem tudom mire gondolsz, de felvazolom.
18eves koromban kijottem dolgozni kulfoldre mert megkerestek (szakman belul) meglepetes volt nekem is, ha megyek akkor volt 1hetem eljutni Bbe, ott voltam.
Minden uj volt, minden kiraly, sok penz, jo beosztas, szeretem a szakmam. Ment a hatalmas buli, elveztem az eletet, nok, pia(minden mennyisegben), drogok(mertekkel) egeszen 3 evig, most igy 22evesen ugy erzem kiegtem(mi mutatna meg jobban mint hogy este 11kor ide irogatok teljesen ertelmetlenul), szinte mindent kiprobaltam amit akartam, penzben nem volt hiany, nokben szint ugy, Europat bejartam tobbszor is.
A jelenlegi eletem 4het munka 2het otthon, sok penz, sok buli ahova nincs kedvem menni mar annyira mint regebben, sok no, de baratno amire szuksegem lenne az nincs. Hobbi? Ugyan csak kedvem nincs mar mit csinalni. Barmi rendszer az eletemben? Az sincs.
Osszegezve kilatastalan, nincs tervem a jovore.
23 évesen, 2016. novemberében elkezdtem dolgozni szoftverfejlesztő gyakornokként dolgozni 900 Ft/óra bruttóért (804 Ft nettó). Ekkor sikerült véglegesen leválnom a szüleimről anyagilag. 2017. februárban abszolváltam az egyetemen, de az államvizsga-időszakról akkor már lecsúsztam, majd a hónap végén megszűnt a gyakornoki munkaviszonyom ezzel együtt. Egyetemi kollégiumból albérletbe költöztem. Márciusban a LinkedIn-en állásajánlatot kaptam, ahová fel is vettek nettó 230.000 Ft-ért + 30.000 Ft nettó cafeteriáért. Júniusban pedig sikeres államvizsgát tettem, 4-es oklevelet szereztem.
Így 24 évesen kicsit lelassultak számomra a dolgok. Idén februárban elkezdtem japánul tanulni. Augusztus végén pedig a cégnél előléptettek juniorból mid-level fejlesztővé, és a fizetésemet 250.000 Ft-ra emelték. Itt tartok jelenleg.
Jövőbeli tervek pedig a kocsi és a saját lakás. De ezek még nem most lesznek. Így 1 év 6 hónap főállású munkaviszony után jutottam el oda, hogy 1.500.000 Ft megtakarításom van.
24/F
23 évesen már egy éve dolgoztam programozóként, még otthon éltem, vége lett egy rossz kapcsolatomnak, de még abban az évben összejöttem a jelenlegi párommal.
Akkor még vissza volt az egyetemből 1 év, jogsim meg volt, kocsim még nem volt. Jó év volt, jól éreztem magama bőrömben. 26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!