Az átlag magyart mennyire foglalkoztatja a szegények sorsa?
A kérdésed nem úgy szólt hogy SZERINTED mennyire empatikus a magyar nép, tehát te nem véleményekre voltál kíváncsi a kérdés alapján hanem konkrét tényekre. Véleményt természetesen lehet erről mondani tapasztalatok alapján, de konkrétan nem lehet azt mondani hogy a magyarok többsége empatikus vagy sem mert ezt senki sem tudja mert senki sem ismer 5 millió magyart hogy azt állíthassa hogy a magyarok többsége empatikus.
U.I: Nem értem hogy mi alapján szűrted le hogy én fizetett kommentelő lennék, azt meg pláne nem értem hogy a politika hogy jön ide. Egyébként ha már felhoztad rohadtul elítélem a jelenleg magyar kormányt az összes destruktív tevékenységével együtt amit a magyar társadalom ellen elkövet, de ehhez a kérdéshez nincs köze van a politikának.
Persze hogy nem SZERINTEMmel kezdődött a válaszom mivel nem is ez volt a kérdés. :D
Egyébként meg SZERINTEM Magyarországon tényleg rengeteg gond van az emberek gondolkodásával, felfogásával, manipulálhatóságával azonban tapasztalataim szerint az empátiával összességében nincs különösebb gond. Legalább is itt Szegeden nem fedeztem fel empátia hiányt ha valakinek szüksége van gyors segítségre általában mindig akad valaki aki segítene, viszont én csak Szegedről tudok nyilatkozni mivel itt lakom. Ez alapján nem tudom azt mondani hogy a magyar nép empatikus mert lehet hogy Észak-keleten más a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!