Mit jelent ez a testbeszéd, ha beszélgetés közben a bal karját kirakja a pultra?
Figyelt kérdés
Néhány hete járok edzeni egy konditerembe és egyik edzés után beszélgettem az edzővel, aki kedves, beszélgetés közben szemembe néz, mosolyog, és egyszer csak a bal karját kiteszi a pultra. Mit jelent ez a testbeszédben? 19/L2018. szept. 9. 08:15
1/7 anonim válasza:
Gondolom edzés után fáradt és így támasztja meg magát.
2/7 anonim válasza:
Attól függ, hogy az egyéb testrészeivel mit csinált közben, meg előtte, meg utána, meg még ezer körülmény. A testbeszédet azért hívják beszédnek és nem pl. testszótagolásnak, mert összetett, vagyis nem csak egy-egy mozzanat számít, hanem az egész úgy, ahogy van.
3/7 anonim válasza:
Tetszel neki, imád teged, feleségül fog venni.
Ezt akartad hallani?
Amúgy semmit, lehet fáradt, és csak támaszkodik. Nem kell mindenbe mindent belelátni.
4/7 A kérdező kommentje:
Lehet igazatok van, és pusztán ennyi a jelentése, csak szemet szúrt a kéztartása. Köszönöm a válaszaitokat :)
3. válaszoló, nyilván nem ezt akartam hallani :D csak kíváncsi voltam van :)
2018. szept. 9. 08:40
5/7 anonim válasza:
Nemtudom. De ezentul figyelek hogy egyik kezemet se tegyem a pultra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!