Miért gondolom úgy már kiskorom óta hogy az életem értelmetlen?
Mindenki maga irányítja az életet és ő döntő el, hogy miért érdemes élni. Mindenkinek más a motivációjú és a vágya. Van akinek az,hogy családja legyen, valakinek az, hogy mindenhova elutazon.
Csak TE tudod eldönteni, hogy számodra mi az a dolog ami miatt képes vagy bármit megtenni. Ha nem akarsz dolgozni akkor ne tedd. Senki se erőlteti. Ha te úgy döntesz hogy mostantól egy kunyhóban élsz az erdő közepén és vadászol, hogy legyen mit ennek akkor tedd azt ha az tesz boldoggá. Csak azt csináld amit szeretsz és már nem is lesz olyan unalmas az élet :) én is ezt csinálom. Szerencsére én élvezem az életet mert a motivációm elég erős ahhoz megvalósítsam a vágyaimat. De neked is menni fog! Csak tálald meg azt az egy dolgot amit szeretnél elérni és meg az oda vezető kihívással teli út is izgalmas lesz!
'A cél halál, az élet küzdelem,
S az ember célja e küzdés maga.'
Madách Imre
Ez ilyen....
Szerintem szenvedni vagyunk itt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!