Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért gondolom úgy már kiskoro...

Miért gondolom úgy már kiskorom óta hogy az életem értelmetlen?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem hogy miért születtem meg. Beálljak a sorba,tanuljak,majd dolgozzak életem végéig. Tipikus monoton élet. Összejön egy család alapítás és ennyi. Megöregszünk elvegetálunk és megszűnünk létezni. Ennek így mi értelme van? De most komolyan. Ez lenne az élet értelme? Ezt nem nevezem életnek. Sok ember van így. Csak nem értem hogy ezt miét nevezik életnek. Hogy dolgoznak egész életükben. Akkor feleslegesen születtem meg. Néha bele fér egy kis kalandozás,túrázás meg ilyenek. De nektek ez élet lenne? Mert nekem nem. Nincsen motivációm semmihez se. Elvette a kedvemet maga az ÉLET szó.
2018. szept. 8. 19:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez nem élet, de még szerencse, hogy bármikor kiléphetünk belőle, ha akarunk. :)
2018. szept. 8. 19:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez az élet értelme, a létezés.
2018. szept. 8. 20:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is pont így gondolom. Semmi értelme az égvilágon. Pont ma olvastam olyan kérdéseket hogy felnőttek írták hogy szinte csak munkából áll az életük, hatalmas stressz stb.
2018. szept. 8. 20:34
 4/7 anonim ***** válasza:

Mindenki maga irányítja az életet és ő döntő el, hogy miért érdemes élni. Mindenkinek más a motivációjú és a vágya. Van akinek az,hogy családja legyen, valakinek az, hogy mindenhova elutazon.

Csak TE tudod eldönteni, hogy számodra mi az a dolog ami miatt képes vagy bármit megtenni. Ha nem akarsz dolgozni akkor ne tedd. Senki se erőlteti. Ha te úgy döntesz hogy mostantól egy kunyhóban élsz az erdő közepén és vadászol, hogy legyen mit ennek akkor tedd azt ha az tesz boldoggá. Csak azt csináld amit szeretsz és már nem is lesz olyan unalmas az élet :) én is ezt csinálom. Szerencsére én élvezem az életet mert a motivációm elég erős ahhoz megvalósítsam a vágyaimat. De neked is menni fog! Csak tálald meg azt az egy dolgot amit szeretnél elérni és meg az oda vezető kihívással teli út is izgalmas lesz!

2018. szept. 8. 20:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Tűzz ki célokat, keress hobbikat, tevékenységeket, amelyek megmozgatnak...
2018. szept. 8. 20:47
 6/7 anonim ***** válasza:

'A cél halál, az élet küzdelem,

S az ember célja e küzdés maga.'

Madách Imre

2018. szept. 8. 21:37
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez ilyen....

Szerintem szenvedni vagyunk itt...

2018. szept. 9. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!