Egy ilyen nap után néha úgy gondolom velem van gond. De vajon tényleg?
Figyelt kérdés
Munkatársaim lazán veszik az egyik munkánkat. Ha én is elkezdeném a lazaságot szétesnénk. Mégis úgy érzem mintha semmit nem csinálnék de vagy napi 20 órát dolgozok mások helyett is. Ma a postán közli velem a kiadó, hogy nem találja a csomagomat. Fél óra keresés után megtalálta elől a polcon, hogy máshova lett bedobva és valamelyik szomszéd behozta. Nem teljesen értem, mert én kaptam értesítőt, tehát nem lett bedobva sehova. Férjem közölte, hogy nem teszik neki a külföldi munkája így felmond, belfoldön szeretne keresné állást. Belföldön 120000 Ft-ból soha nem fogunk kijönni anyagilag. Próbáltam neki magyarázni h 7 éve ezt csinálja akkor bírja még ki. Kész vagyok!2018. aug. 31. 15:56
1/1 anonim válasza:
Ha a férjed 7 év után haza akar jönni, akkor joga van hozzá, gondolom, sok pénzt hazaadott 7 év alatt, amit te ügyesen befektettél, felkészülve nehezebb időkre. Ha ügyes, talál nettó 120-nál többet fizető állást simán. Te mennyit keresel?
A csomag meg meglett, ez a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!