Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy ilyen nap után néha úgy...

Egy ilyen nap után néha úgy gondolom velem van gond. De vajon tényleg?

Figyelt kérdés
Munkatársaim lazán veszik az egyik munkánkat. Ha én is elkezdeném a lazaságot szétesnénk. Mégis úgy érzem mintha semmit nem csinálnék de vagy napi 20 órát dolgozok mások helyett is. Ma a postán közli velem a kiadó, hogy nem találja a csomagomat. Fél óra keresés után megtalálta elől a polcon, hogy máshova lett bedobva és valamelyik szomszéd behozta. Nem teljesen értem, mert én kaptam értesítőt, tehát nem lett bedobva sehova. Férjem közölte, hogy nem teszik neki a külföldi munkája így felmond, belfoldön szeretne keresné állást. Belföldön 120000 Ft-ból soha nem fogunk kijönni anyagilag. Próbáltam neki magyarázni h 7 éve ezt csinálja akkor bírja még ki. Kész vagyok!
2018. aug. 31. 15:56
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha a férjed 7 év után haza akar jönni, akkor joga van hozzá, gondolom, sok pénzt hazaadott 7 év alatt, amit te ügyesen befektettél, felkészülve nehezebb időkre. Ha ügyes, talál nettó 120-nál többet fizető állást simán. Te mennyit keresel?

A csomag meg meglett, ez a lényeg.

2018. aug. 31. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!