Hogyan lehet kivívni az alapvető tiszteletet magunknak?
Sajnos olyanokat olvastam eddig ebben a témában, hogy őszintének, alázatosnak és kedvesnek kell lenni...De az a probléma, hogy a valóság nem ezt mutatja, mert aki ilyen, azon átgázolnak, kihasználják az embert.
Erőszakkal csak megfélemlíteni és megutáltatni lehet, valódi tiszteletet kivívni nem.
Nőként hogyan tudnám kivívni a másik tiszteletét? Eddig olyan férfiakkal volt dolgom, akik nem tiszteltek.
Azt is megkaptam már, hogy nem vagyok valami jó nő. Na ezzel mit lehet kezdeni?
A tisztelet és a semmibe vétel között azért még van jó pár szint...
Ész a piacon?
De milyen jó, hogy senki nem írta le, HOGYAN, csak nekiálltatok vitázni és magatokról írni.
Tisztelem magam, megszabom a határokat, aki rendes velem, azzal én is. De úgy látszik ez nem elég.
Akkor mi kéne még?
Hogyan:
Következményre kérdeztél rá, de előzményt nem tudunk. Így hogy válaszoljunk?
A tisztelet alapja a valamilyen oknál fogva való felnézés rád. Szakmai, szépségbeli (bár az nem tisztelet, csak vágyódás inkább), egzisztenciális, teljesítmény alapú, stb...
Mit látnak belőled az emberek? (nem az a lényeg, mit mutatsz, mert mutathatok én határozottságot, ha hülyét csinálok magamból, és alázat nélkül tovább siklok a saját bénaságomon, tovább elvárva a tiszteletet, miközben pont az alázat (elismerem a saját hibám) is építheti az emberekben a tiszteletet felém...)
Szóval ez komplex kérdés, de nem tudunk semmit rólad.
Bár utálom magamat ismételni, de elolvasod egyáltalán amit írunk?
Így annyit mondhatok, vagy mégis te viselkedsz úgy, hogy belég akarnak „rúgni”, vagy nem, de valamiért mindig olyanokat választasz, akik ezt teszik bárkivel – mindkét esetben te kéred a verést.
Hogy hogyan? Írj példát, mert eddig csak annyit tudtunk meg, hogy te mindent hipiszupin csinálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!