Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha öngyilkosok akarnátok...

Ha öngyilkosok akarnátok lenni, hogyan végeznétek magatokkal? Nem értem, hogy miért az akasztás a népszerű.

Figyelt kérdés
2018. szept. 7. 17:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Van cukorbeteg rokonom, beadnám magamnak az összes inzulint. Vagyis hagynék neki egy napi adagot, hogy legyen ideje újat kiváltani.
2018. szept. 8. 10:56
 12/16 anonim ***** válasza:

A statisztika szerint több nő lesz öngyi mint férfi, viszont a férfiak úgymond "sikeresebbek", mert hatékonyabb módszereket választanak.

Hogy miért pont az akasztás? Elvileg azért, mert az gyors és relative kíméletes, a nyakcsigolya törése azonnali halált okoz. De gyakran szoktak még emeletes ház tetejéről fejest ugrani a betonba, meg intersziti elé vetődni, és a vonat szétmarcangolja őket. Mivel éles lőfegyver az tilos, így nálunk a főbelövés annyira nem elterjedt, inkább USA-ban. Nők meg többnyire falcolnak vagy begyógyszerezik magukat.

2018. szept. 9. 02:56
 13/16 anonim válasza:
Akasztás, vagy túladagolás.
2019. jún. 18. 18:57
 14/16 anonim ***** válasza:
Drog-túladagolás.
2020. máj. 28. 15:55
 15/16 anonim ***** válasza:
Megkeresném az ütőeremet és azt vágnám elvalami élessel, hogy minél előbb megtaláljam, elvágjam és 45 másodperc múlva biztos halál, azt pedig kibírom minthogy fuldokoljak vagy 5 percet várjak mire az ereimből elvérzek.(illetve az múltkor sem ment hiszen akkor nem írnék most ide.)
2020. jún. 11. 23:06
 16/16 anonim ***** válasza:
56%

Én biztos, hogy a vonat alá ugranék. Nagyon sokat gondolkoztam már rajta. Gyors, biztos és brutális módszer. Méltó lenne hozzám, illene a személyiségemhez. Valamiért romantikus gondolatok kötnek engem a testem teljes megsemmisüléséhez- ahhoz, hogy szó szerint semmi ne maradhasson belőlem itt, ebben a földi világban.

Esetleg a tízemeletes ház tetejéről történő leugrás is hozzám illő módszer lenne. Én egyáltalán nem félek a testi sérülésektől és fájdalmaktól.

A gyógyszereket bevevő öngyilkosokat gyáva, alávaló személyeknek tartom, akik nyüszítve elbújnak a fájdalmak elől, ráadásul ostobák is, hiszen nem biztos módszert választanak. A golyó általi halál igaz, hogy szintén a szenvedéstől rettegőknek való, de az legalább biztos és férfias módszer. Az akasztás megalázó, hiszen régen a bűnözőket végezték ki ilyen módon. A vízbe fulladást pedig semmiképp nem választanám, ugyanis a fuldoklástól irtózom, ellentétben a fájdalommal. Az érvágást és a különböző maró anyagok megivását undorítónak tartom. Mivel nagyon magas épületek nincsenek a közelemben, maradt a vonat. Gyakran megfordul a fejemben az a gondolat, hogy egy olyan tragédiának, mint amilyen az én életem volt, érthető és szép lezárása lenne az öngyilkosság.

2021. aug. 23. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!