Ha öngyilkosok akarnátok lenni, hogyan végeznétek magatokkal? Nem értem, hogy miért az akasztás a népszerű.
Volt már kérdés és szerintem azért mert hirtelen elhatározásból jön. Bővebben: https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__8766..
Ha valamiért előre eltervezném, akkor nagyon drága és nagyon érdekes tudatmódosítókra szavaznék egy tutibiztos szakadék szélén.
Én szerintem felvágnám az erem. Vagy ha lehetőségem lenne rá, bevennék egy doboz altatót, de senki se szed a családban altatót, az orvos meg gondolom nem írja fel csak úgy.
Az akasztást azért nem csinálnám, mert félek a fulladástól, lehet, percekig ott agonizálnék. És ha még a halálom előtt megtalálnának és megmentenének, esélyes, hogy az oxigénhiányos állapot miatt meghülyülnék és a maradék éveimet úgy kéne eltöltenem, hogy egész nap csak nyáladzva vegetálok. Nem akarnám, hogy a családomnak gondoznia kelljen.
A magasból leugrás megint ugyanez a kategória, iszonyatosan tériszonyos vagyok és megint nem biztos, hogy rögtön meghalnék, ráadásul ha olyan magasból akarnék leugrani, az utcán kéne megtennem és nem akarnám ezzel sokkolni az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!