11/18 A kérdező kommentje:
Igen utolso ezt már én is láttam
De vajon magyarországon is vannak ilyen jol képzett csontkovácsok?
Nálunk es sokkal kevésbé elterjedt mint amerikaban.. úgy tudom itt nem is orvosnak számítanak
2018. szept. 6. 20:08
12/18 anonim válasza:
Nehéz megmondani mert a kép alját levágtad a ferdülés pedig a csípő fölött szokott kezdődni, legalábbis az oldalirányú ami miatt a vállad is lejjebb van.
Csontkovács nem fogja kiegyenesíteni a gerincedet, az egy súlyos műtét amiből hosszú a felépülés és extrémebb esetekben szokták elvégezni, a gerincferdülésed ha ennyit edzel nem fog fokozódni tovább valószínűleg, de egyenesebb lesz sem már magától.
13/18 A kérdező kommentje:
Utolsó
A gyógytorna kiegyenesítene?
2018. szept. 6. 22:08
14/18 anonim válasza:
Nem, épp ezt magyarázom. Ha ennyit edzel már vannak annyira erősek a hátizmaid, hogy a gyógytornát meg se éreznéd. A gyógytorna teljesen leépült izomzatú embereknek való, azért, hogy javuljon a tartásuk, de attól, hogy a tartásod jobb lesz a gerinced belül még ferde marad, mindegy, hogy mennyire húzod ki magad, nem lehet csak úgy kiegyenesíteni.
15/18 anonim válasza:
Nekem attól jött rendbe, hogy a bal széleshátizmom feszítésével lejjebb jött a bal vállam és minden gyakorlatot így csináltam, pl smith keretes guggolás
16/18 anonim válasza:
Ne sajnáld a gyógytornát hetente 1-2x ki maradsz az edzésrõl, itt az egészséged a tét, ha most nem teszed rendbe később már egyre nehezebb lesz vagy már nem is lehet rajta segíteni, most még aránylag meg vagy de később fájdalmak is lesznek kb 10 év múlva.
17/18 anonim válasza:
Meg kéne érteni, hogy a gyógytorna, gyógyvíz csak szavak. Még senki se gyógyult meg tőlük.
18/18 anonim válasza:
Kb 3-4 szer el mennél tornára meg mutatnák hogy kell csinálni aztán otthon is csinálhatod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!