Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti nem vagytok szégyenlősek a...

Ti nem vagytok szégyenlősek a New Yorker-es próbafülkékben?

Figyelt kérdés

Alul térdig kilátni, felül szintén kilóg az ember feje, válla, meg be se lehet zárni. Simán belátni.

Nem merek emiatt ott próbálni, pedig vennék onnan ruhákat.

Ti hogyan oldjátok ezt meg?

2018. szept. 4. 16:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
67%
Ezért nem vásárolok ott.
2018. szept. 4. 16:56
 12/19 anonim ***** válasza:
78%
Hát én eddig csak függönyösben voltam. Ha két oldalt résnyi "lyuk" marad, mikor elhúzom, felállok a bent lévő székre, a tetején kihúzom teljesen, és máris nem lehet belátni.
2018. szept. 4. 16:58
 13/19 anonim ***** válasza:
82%
Ja, én is kiszoktam a függönyt két oldalt támasztani székkel, vagy odalógatok valami kabátot addig. Tényleg némelyik üzlet botrányos, el is szokik az ember máshová...
2018. szept. 4. 17:23
 14/19 anonim ***** válasza:
61%
Alapból nem megyek olyan helyre vásárolni, ahol ilyen szinten nem tisztelik az embert, hogy még normális próbafülkével sem szolgálnak.
2018. szept. 4. 17:53
 15/19 anonim ***** válasza:
28%
Én nem vagyok különösebben szégyellős, most mi lenne, ha valaki véletlen meglátná a melltartómat vagy a bugyimat? :D Gondolom, nem mutatok vele senkinek semmi újat.
2018. szept. 4. 17:59
 16/19 anonim ***** válasza:
18%
Utolsó, akkor már miért nem meztelenül járksz az utcán? Azzal se mutatsz az emberek 90%-ának semmi újat...
2018. szept. 4. 20:17
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
#15, az engem sem zavar, de bizonyos esetekben jobb, ha inkább nem látnak. :D Vicces sztori: pár éve egy nagyjából velem egykorú srácnak véletlenül belakadt a vállfája a függönyömbe és így feltépte oldalról. Ott álltam fehérneműben 😂 Elég meredeken nézett, de a cink az egészben inkább az volt, hogy a nőjével vásárolt, a csaj meg a kasszánál szándékosan nekem jött erőből (persze pont ott kellett átmennie, az előttem álló idősebb hölgy "megúszta")
2018. szept. 4. 21:06
 18/19 anonim ***** válasza:
66%

Hát mondjuk azért, mert közszeméremsértésnek minősülne és megbüntetnének érte, nem éppen a szó szexi értelmében. :D Egyébként nekem az égvilágon semmi problémám nem lenne azzal, ha holnaptól szabadna meztelenül sétálni a városban.

2018. szept. 4. 21:45
 19/19 anonim ***** válasza:
Az Alleeban is függöny van és nem látni be egyáltalán, úgy tűnik bolt függő ez. Keress olyan boltot, ahol függöny van. (Bár vidáken, ahol 1 bolz van az egész megyében nehezebb, mint Bp-n, ahol minden plázában van 1.
2018. szept. 17. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!