Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti nem vagytok szégyenlősek a...

Ti nem vagytok szégyenlősek a New Yorker-es próbafülkékben?

Figyelt kérdés

Alul térdig kilátni, felül szintén kilóg az ember feje, válla, meg be se lehet zárni. Simán belátni.

Nem merek emiatt ott próbálni, pedig vennék onnan ruhákat.

Ti hogyan oldjátok ezt meg?

2018. szept. 4. 16:14
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
36%
Viszem a barátnőm, felváltva őrizzük egymást.
2018. szept. 4. 16:17
 2/19 anonim ***** válasza:
24%
Megpróbálom a lehető legjobban elhúzni a függönyt. Ha ennyire tartasz ettől kérd meg azt aki veled van hogy tartsa, ha nagyon belátni én is ezt szoktam csinálni. :)
2018. szept. 4. 16:18
 3/19 A kérdező kommentje:
New Yorkerbe nincs függöny csak egy kis faajtó
2018. szept. 4. 16:20
 4/19 anonim válasza:
7%
Akkor a faajtó elé áll be háttal, és vigyáz rád
2018. szept. 4. 16:24
 5/19 anonim ***** válasza:
60%
Nem mostanság voltam ott utoljára, de amikor voltam, akkor még függönyös volt (westend), szóval nem zavart. Egyébként nem fognak rád nyitni, ha látják, hogy bent vagy.
2018. szept. 4. 16:25
 6/19 anonim ***** válasza:
15%
Jézus, mekkora darab vagy, ha kilóg a fejed meg a vállad... wut...
2018. szept. 4. 16:26
 7/19 anonim ***** válasza:
84%

Hát szerintem is katasztrófa. Volt már olyan, hogy egy nagyon magas srác sétált felém és belátott teljesen. Én meg bugyi melltartóban voltam. Ultra gáz volt.

Ezen amúgy én is sokat gondolkoztam, hogy vajon mások is így vannak vele, mint én.

Nem szeretek ott vásárolni és elsősorban tényleg a fülkék miatt.

2018. szept. 4. 16:27
 8/19 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem nem minden New Yorkerben egyforma a próbafülke, a Westendben azt hiszem, függönyös van. De a többiből se láttam soha, hogy bárki feje kilógna... Alul mondjuk tényleg látszik az ember kb. térdig.
2018. szept. 4. 16:36
 9/19 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem nem egyforma az összes, mert engem teljesen eltakar az ajtó. Ilyen pici ajtókkal még eddig nem találkoztam, ahol kilógott volna mindenem.
2018. szept. 4. 16:44
 10/19 anonim ***** válasza:
44%
Hát nagyon gagyi,az tény,nem tudom ki találta ki.Én azt csinálom,hogy ahogy vetkőzök le,a ruhámat rádobom az ajtóra,mert különben be lehetne látni egy résen.
2018. szept. 4. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!