Csak én vagyok ennyire életképtelen, hogy ennyire nem bírom a piát?
Figyelt kérdés
Vendégségben voltunk múltkor, a nagy unszolásra megittam 2 feles 30iksz %-os viszkit. Az első még úgy ahogy lement (bár fintorogva), de a másodiknál azt hittem elhányom magam. Teszem hozzá fiú vagyok (25), de ez mit sem számít, hiszen alig vagyok 50 kiló. Ugyanakkor durva belegondolnom, hogy a csajok - akik hasonló súlyban vannak - sokkal jobban bírják a töményt annyira hogy szinte úgy isszák, mint a bort. És ez majdnem minden csajra igaz. Nem érdekelnek olyan érvek, hogy "nem kell őket követni" meg "egyáltalán nem gáz". Nekem igen, mert fizikailag gyengébb vagyok, mint egy csaj és ez iszonyatosan lelombozó. Mit tudnék tenni, hogy igazi férfi legyek végre?2018. szept. 4. 13:22
11/11 A kérdező kommentje:
#10: "Van olyan alkoholos ital, amit szívesen elfogyasztanál, azaz ami ízlik is?"
Nincs. Tömény legalábbis tutira. A házipálesztől kiég a torkom, a Jäger-től rámjön az okádhatnék. Egyedül a viszki volt, amit eddig meg tudtam inni, a Johnnie Walker. Itthonra vettem egyet, nem volt baj vele. Aztán az említett majdnem hányás eset egy másik fajtával történt meg, amit kínáltak legutóbb.
2018. szept. 5. 11:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!