Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mért nem bírom tenni?

Mért nem bírom tenni?

Figyelt kérdés
Évek óta tervezgetjük a családdal, hogy elköltözünk az országból, mert egyre rosszabb. És most van lehetőségünk, mégsem bírom megtenni. Akárhogy akarom, hogy jobb legyen, nem tudom itt hagyni ezt az országot. Itt nőttem fel, itt örültem, itt sírtam majdnem negyven éven át. Ez az otthonom. Egyszerűen nem megy. És nem tudom, miért nem.
2018. aug. 5. 13:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez a szülőhazád, itt nőttél fel, ennek a kultúrának, közegnek a része vagy, még ha az eszed azt is diktálja, hogy menni kell a jövődért. Ugyanolyan magyar vagy, mint aki fröcskölődik gennyes pofával, hogy te nem vagy az.

Külföldön dolgozó pszichológusok mind azt mondják, hogy a magyar pácienseik legalább 90%-a azért megy hozzájuk, mert erős honvágyuk van és keményen kapaszkodnak az otthonukba. Emellett az ismeretlen mindig félelmetes, még ha olykor izgalmasnak érződik is. Mérlegelj mi miatt mennél ki, mennyire számítana a jövőd szempontjából. Bármikor vissza tudsz jönni, ha nagyon rosszul érzed magad, sokan tettek így egy-egy külföldi kaland után.

2018. aug. 5. 13:53
 2/2 anonim ***** válasza:
Amikor ilyen érzésed van, akkor tilos elindulni.
2018. aug. 5. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!