Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A belső értékek tudják kompenz...

A belső értékek tudják kompenzálni egy kövér lány külsejét?

Figyelt kérdés

2018. szept. 3. 22:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz kérdés, főleg, hogy eleve a kövér lányok iránt vonzódom legjobban.. Fogalmazzunk úgy, hogy nemcsak a belső, hanem a külső értékek is, mert nem mindegy, hogy valaki a túlsúlyossága mellett csúnya, vagy épp angyalarcú, formás :). Ehhez jönnek még hozzá a személyiségi vonások.

26/F

2018. szept. 7. 18:56
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
A telt nők tetszenek 100 kg felett főleg ha magasak is
2018. szept. 7. 22:13
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Persze. Egy kövér nő is lehet vonzó a férfiak számára. Ha valaki kövér nem feltétlen azt jelenti, hogy igénytelen is. Sokan elkövetik azt a hibát, hogy eltakarják a fekete zsákruhákkal magukat, hogy véletlenül se lássa őket senki. Érdemes önbizalom növelő gyanánt foglalkoznod a külsőddel. Kövér lányként kifejezetten szeretek öltözködni, sminkelni, vagy a hajammal foglalkozni. A ruháimat úgy válogattam, hogy kiemeljem az előnyeimet, azt amit szeretek magamban. Ezután a környezetemtől nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam :) Ez nagyon sokat segített nekem, alapvetően sokkal jobb kedvem és közérzetem lett tőle. Ezelőtt én is sokszor beleestem a szenvedő szerepbe, de ki tudtam lépni belőle. Én tudom magamról, hogy a múltban nagyon sok konfliktust magamnak generáltam a folyamatos pesszimizmusommal, és a folyamatos szenvedésemmel (aminek persze hangot is adtam).

Én úgy vagyok vele, hogy ami belül, az kívül. Régen felvehettem volna a legízlésesebb ruhámat is, abban is ugyanazt a hatást értem volna el, mivel nem fogadtam el magamat. Ma már túlléptem ezen, igaz hogy öt év kellett hozzá. Sokkal jobban érzem magam. Nyilván a testalkatomból adódóan még ma is érnek atrocitások, de már nem veszem magamra, vagy egyszerü szarkazmussal válaszolok rá.

Sok férfi úgy van vele hogy a kövér nők azért kövérek mert sokat esznek, nem foglalkoznak a testükkel, igénytelenek. Néha ez igaz is, de nem mindig. Kövérként is lehet egészségesen élni. Én is így élek, és pár dekán kívül nem adtam le sokkal többet :D Pedig se hormonális, se más problémám sincs. Se magas vérnyomás, se cukorbetegség, még a szívem is rendben van. Kövérként számítani kell a negatív visszajelzésekre is, sokan undorítónak vagy visszataszítónak találják a kövérséget. A hátrányaidat ellensúlyozni tudod a személyiségeddel, és azzal ha ízlésesen és divatosan öltözködsz, és figyelsz a külsődre. Kövérként is tudsz vonzó lenni! Ezt ne felejtsd el ;)

2018. szept. 14. 20:10
 14/14 anonim ***** válasza:

Én is kövérebb vagyok, olyan 20 kiló plusz lehet rajtam (már ha egy normális, egészséges testalkathoz viszonyítunk, ha egy kifejezetten vékonyhoz, akkor több :D), és elég vegyes visszajelzéseket szoktam kapni. Van, aki nem kifejezetten a túlsúlyosakra bukik, mégis tetszem neki, olyan is, akinek pont az ilyenek az esetei, meg persze többeknek ez már sok, de őszintén szólva ez nem tud zavarni, mert elvagyok ezzel a külsővel, és úgysem tudnék megfelelni mindenkinek. Szerintem sem mindegy, hogy

1) hogyan oszlik el rajtad a súlyfelesleg.

2) milyen az arcod.

3) hogyan öltözködsz.

4) mennyire vagy igényes és ápolt úgy en bloc.

Annál a pasinál, aki nem azért tart barátnőt, hogy mutogassa mindenkinek, mint valami státuszszimbólumot, mindenképpen több esélyed/esélyünk lehet.

2018. okt. 27. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!