Van olyan ember, aki úgy fejezi ki a boldogságát, hogy közben nem mosolyog?
Nagyon szeret, hogy ilyen sokáig próbált más lenni a kedvedért.
Az, hogy nem fejezi ki az érzelmeit, lehet egy távolságtartóbb természet, de lehet enyhébb Asperger is.
A lényeg, hogy ha nem tudod elfogadni, hogy ő ilyen, akkor ez a kapcsolat nem lesz hosszú távú.
Nem tudom, hány évesek vagytok, de ha esetleg közös életen gondolkoztok, érdemes elmenni párterápiára előbb.
Talán kérdezd meg, hogy mit érez, már ha szavakban jó. Az én párom abban sem, de azért tudom, hogy szeret, hisz az embernek cselekedetei is vannak. Én vagyok a nagyon beszédes, lelkibb és nagyon lelkes. Ő, ha lelkes, teljesen közömbösnek néz ki, ami nekem fura és nehéz volt eleinte, hiszen én pici lelkesedés esetén is pörgök és lelkesen csivitelek.
Azért akkora különbség nincs, mint nálatok (el se tudom képzelni, milyen lenne, ha oda se bújhatnék hozzá családi környezetben), de valamekkora van s ezt azért meg lehet szokni valahol. Teljesen nem, de nem zavaró, ha tudod, hogy ő egyszerűen nagyon más ebben, mint te, de belül azért rendben vannak a dolgok.
Megváltoztatni nyilván nem tudod egyikőtöket sem, nincs mit tenni, csak megérteni és elfogadni. S beszélgetni, ha az segít abban, hogy tudd, minden OK, valahol belül, mélyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!