Ilyen esetben van értelme tovább élni?
Figyelt kérdés
Mindenki gyűlöl engem, idegesítőnek tart. Mindenki teherként kezel és csak gondot okozok nekik.
Sose szerettek és nincs senki akinek fontos lennék.
2018. szept. 3. 09:52
2/15 Közveszélyes Kontár válasza:
van
mi ertelme van ha meghalnal? hogy idegesitened oket stb.?
csak ugy tudnak ok is megvaltozni
3/15 anonim válasza:
Ismerkedj másokkal, keress hobbikat és menj közösségbe.
Fontos, hogy hozzáállásod ne olyan legyen: "úgyse jön össze", "akikkel megismerkedek azok is utálni fognak" stb, mert sajnos a negatív gondolatok önbeteljesítő jóslatként hajlamosak működni. :-(
5/15 A kérdező kommentje:
Próbáltam, és akit megismertem ugyanúgy lerázott, a következő személy megalázott, majd pedig játszadoztak az érzéseimmel.
2018. szept. 3. 12:41
6/15 anonim válasza:
Ha rendszeresen ugyanazok az események történnek veled mindig, pszichológussal történő beszélgetés segíthet kideríteni ennek okát.
7/15 anonim válasza:
Ha magadnak sem vagy fontos akkor nincs.
8/15 anonim válasza:
Persze, hogy érdemes, csak meg kell találni a célt. Fontos kérdés, miért érzed úgy, hogy gyűlölnek. Tettél olyasmit, ami okot adott erre?
9/15 A kérdező kommentje:
Nem tettem, sőt kedves és segítőkész voltam másokkal szemben.
2018. szept. 3. 15:06
10/15 anonim válasza:
Akkor meg abszolút nincs okod, hogy emészd magad emiatt. A hozzád rossz embereknek ne számítson a véleménye, csak a jóra törekedj, előbb utóbb összehoz az élet olyanokkal is, akik értékelni fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!