Miért csinálnak abból problémát egyes válaszolók, ha lepontozzák őket?
Nekem alapvetően nincs gondom a lepontozással. Elfogadom, ha mások másként gondolkodnak.
Egyedül ezt nem szeretem amikor ez olyan kérdésnél történik ami teljesen szubjektív. Pl: Hogyan iszod a reggeli kávéd?. Ezeken mit lehet le vagy felpontozni? Mindenki másképp szereti és gondolom a kérdező is minél többféle választ szeretne, hogy megtudja mégis hogy csinálják az emberek. Persze itt is megy a lepontozgatás.
Egy dolgot lehet tenni, nem kell vele foglalkozni.
Egyszerűen ezt a pontozást meg kellene szüntetni.
Akkor is lehetne normálisan véleményt írogatni.
Most is mindenki le van pontozva, hehe.
Engem leproliznak, 0 százalékokat kapok ha le merem írni hogy hárman 150.000 ft- ból élünk, nem is rosszul. Lehet hogy oktatnom kéne hogy csinálom, millókat kereshetnék vele.
Nem érdekel, de igen, vannak akik lepontozni járnak, vannak akik az alapján pontoznak, eddig sokan jónak tartották, akkor ő is. Amit sokan rossznak, azt ő is lepontozza.
Na és vannak, akiknek csak és kizárólag egy, az ő válaszuk a jó.
Engem csak az zavar, ha az adott kérdésre érkező korrekt válaszokat pontozzák le, és érthetetlen, hogy miért.
Hozok egy hülye példát:
Szeretitek a paprikás krumplit?
"igen" - le van pontozva
"nem" - le van pontozva
Ahol ütköznek a vélemények, tapasztalatok, ott oké, hogy lesznek lepontozások, de van, ahol egyszerűen értelmetlen.
Inkább akkor szokott valamennyire érdekelni, ritka esetekben, amikor 0%-ot kapokxD főleg úgy, hogy mások fel vannak pontozva, miközben az én válaszom is helytálló.
Mindenféle unatkozó troll lepontozásai nem érdekelnek, de amikor úgy tűnik, hogy félreértés miatt (vagy tudomis én mi miatt) más válaszolók is lepontoznak, olyankor zavaró picit.
Rosszul tud esni, ha olyan dologért pontoznak le, amiben tudom: igazam van.
példa: írom, hogy a pszichológus nem orvos, nem adhat gyógyszert.
Erre írják, hogy "de igen" és lepontoznak.
Nem néz utána, hogy mi a különbség pszichológus és pszichiáter közt, hogy a pszichológus nem járt orvosira stb...
Van még az "érzelmi-alapú" lepontozás, amiokor feketén-fehéren akarják látni a világot...
Mert azt hiszik számít valamit. A boldogságodhoz semmit sem ad hozzá, ha -fel vagy lepontoznak.
Tudjuk mi van a pontozásnál, látjuk. Tehát semmit sem jelent. Ha majd fontos lesz a pontozás értéke, akkor tesz lépéseket az oldal üzemeltetője, de szerintem neki fontosabb az, hogy a reklámocskái megjelenjenek az oldalon, mint a korrekt pontozási rendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!