Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az hogyha válaszolok...

Miért van az hogyha válaszolok egy kérdésre azt leértékelik?

Figyelt kérdés

Teljesen korrekt jó válaszokat adok és leértékelik. Pl telefon kategória amit már 5000 szer kiítak, de lehet több. Szóval megmondom hogy ennyiért ezt ajánlom és lenyomja a piros dislike-al, pedig szerintem ha van egy nagyon jó tipp akkor azt elfogadja az ember és jóra értékeli. Ha nem igazán tetszik neki, akkor meg hagyja figyelmen kívül, mert szerintem csak a nagyon sértő, vagy totál baromság kommentet kell leértékelni, én legalábbis így szoktam. Ha nagyon lehúzza az most kinek jó, mert lehet valaki nagyon jó tanácsokat ad aztán mínusz 80 az értékelése az ilyen hülyék miatt. Vagy mikor gyerek nevelési tanácsot adtam, azt mondtam hogy a gyereknek szépen meg kell mondani mi van és megérti (a kérdésben szereplő gyerek 10 éves volt, ha az nem ért a normális szóból akkor már rég nem segít a gyakori kérdések oldal csak a pszichológus). Erre félig hasznos, a többi viszont sokkal rosszabb volt és ők meg semmit nem kaptak. Se like se dislike de legalább dislike-ot se.

Ugyan ez van egy videóval is. Kötelezőnek érzik, ha nem tartják iszonyat jónak a videót akkor elgondolkodik: "Hm... tetszett? Annyira nem. Akkor Dislike!!!" Vagy mi? Ettől most ő gazdagabb lett? Mondom én csak akkor értékelek le valamit, ha az sérti a kultúrát vagy tényleg egy nagy baromság de humor nélkül.

Lehet kicsit hosszú lett, de legalább kiadtam magamból. Kíváncsi vagyok a véleményetekre.

2016. okt. 24. 19:43
 1/6 anonim ***** válasza:
95%
Engem is le szoktak pontozni. Nem értem miért akadsz ki ennyire, ezek úgyis csak számok, nem jelentenek semmit.
2016. okt. 24. 19:47
 2/6 anonim ***** válasza:
91%

Lehet,nem elég pontos a válasz.

Vagy nem tetszik,mivel szubjektívek az emberek általában.

Nekem fertőző betegségekkel kapcsolatos abszolút korrekt válaszaim is pontozták már le,azóta különösebben nem érdekel a százalékolás.

2016. okt. 24. 19:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Volt két nagyon hasonló kérdés, amelyekre gyakorlatilag ugyanazt a választ adtam. Egyiknél 100%, másiknál 0%... Nem értem.
2016. okt. 24. 19:55
 4/6 anonim ***** válasza:
És ha mínusz 80 az értékelésed, akkor mi történik? Semmi. Kár ezen agyalni.
2016. okt. 24. 19:56
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát jó nyilván nem halok bele. Csak kiadtam már magamból. Nesztek megy a like. :D
2016. okt. 24. 19:57
 6/6 anonim ***** válasza:
91%

Értelmes ember ezek az okok miatt dislikol (gondolom):

-Nem tartod be a kommentírás szabályait

-Így fejezi ki azt hogy: nem tetszik neki a mondandód, nem ért veled eggyet stb.

-Félrekattint

Kevésbé ételmes ember ezek az okok miatt dislikol (gondolom):

-Olyan a kedve

-Hogy az Ő százaléka magasabb legyen

-Stb.

Véleményem:

Kedves kérdező :D az miatt tényleg ne aggódj hogy leértékelnek habár megtudlak érteni de mégis lényegtelen. Én szívem szerint inkább egy le vagy fel értékelő gombot tennék a kérdezőkhöz mert tudod nincs annál idegesítőbb mint amikor 10-20 percet szenvedek azzal hogy leírjam valakinek a tanácsaim véleményemet még esetleg vissza is kérdezek Ő meg le se szqrja :/

A többi kommentelőnek:

Azért érdeklik a kérdezőt ezek a számok mert ez igenis egy visszajelzés ami alapján következtetni lehet hogy kinek mennyire megbízható a véleménye, ki a legokosabb legjobb legnagyobb... (vagy hogy ki mennyi hulyevel találkozott)

F/18

2016. okt. 24. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!