Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Rossz ember vagyok, ha ezek...

Rossz ember vagyok, ha ezek jellemzők rám?

Figyelt kérdés
Teljesen normálisan viselkedem az emberekkel,számíthatnak rám,azok akik közel állnak hozzám. Viszont akiket utálok,azokkal szemben kifejezetten kárörvendő,érzéketlen vagyok. Ugyanez igaz akkor is,ha felidegesítenek-még akkor is,ha egyébként kedvelem az illetőt-bár akkor "csak" érzéketlen vagyok-. Emellett nagyon utálom a túlzásba vitt érzelmi megnyilvánulásokat..szinte hányingerem van (viccen kívül) amikor valami érzelmes dolog játszódik le előttem (pl.búcsúzkodás,mások sírása,stb.). Még magamat is elítélem,ha elsírom magam mások előtt,utálok érzelmeket mutatni(ez inkább a negatív érzelmekre jellemző). Félek,hogyha kimutatok bármit is,el leszek "taposva".

2018. szept. 1. 19:19
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

kettes és tizenhetes vagyok

Kedves Kérdező, 16-17 évesen a magadról leírtak még beleférnek, ugyanilyen véleménnyel és énképpel 20-22 fölött már el leszel maradva az egészségestől.

2018. szept. 5. 19:14
 22/22 anonim ***** válasza:

"Eltaposva" 100, hogy nem leszel, mert nem nagyon fognak az emberek veled így szóba állni, max. a hasonló kaliberűek. A kárörvendőséget szerintem abba lehet hagyni, mert a bumeráng vissza is csaphat.

Előttem olyan ez, mint valamelyik túl erőszakos filmben Rambó vagy valamelyik "szuperhős" játssza a sebezhetetlen, a tökéletesség mintaképét.

Szóval gyakorold az érzelmeket.

2018. szept. 15. 06:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!