Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek Michael...

Mi a véleményetek Michael Jackson-ról?

Figyelt kérdés
Én imádom,csak kíváncsi vagyok hogy mi a véleményetek

2018. aug. 28. 19:27
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

képeket találtak nem nem azt jelenti hogy állatokat kínzott meg stb, nyílván beteges volt sokan néznek mindenfélét az nem azt jelenti hogy állatokat kínzott mert az FBI azt jelentette neked mellé, ezt már te találtad ki hozzá! :(

mindegy, úgy látszik a te fantáziádat sem kell sajnálni...

2018. okt. 5. 22:01
 32/37 anonim ***** válasza:
barmit nyomozhatsz, erre sosem lesz bizonyitek :D meghalt mar reg micheal jackson, addig talalgathatnak valami baromsagot
2018. okt. 6. 00:24
 33/37 anonim ***** válasza:
96%

Bulvárlap egy szeny, nem Szentírás.

Michael egy csodálatos ember volt. Tudtommal lupus és vitiligo betegséi voltak. Gyerekkorában az apja bántotta, és sokat volt magányos ezért sírt. Thriller albuma után Michael-nek fehérfoltokban fehéredett, (pigment hiány) sminkkel próbálták javítani, de egyre erősebben jött ki. Egy szerrel egységes bőrszínt akart, így egy hidrogén perox anyaggal fehérített. Nem volt pedofil rengeteget segített gyerekeknek. Sokat járt Romániában, emelett 2x volt Magyarországon.

Emberileg érzékeny jószívű ember volt. Dalai nagyon jók, a pop királya. Táncai eszméletlen.

Én az R&B és a popot imádom.

RIP MJ 1958 - 2009

2018. dec. 6. 06:28
 34/37 anonim válasza:
92%

Maradandót alkotott. olyant, amit gyakorlatilag mindenki ismer. A világ legismertebb embere Ő. (Tanulmányok támasztják elő!)

Lehet őt pedofíliával, plagizálással, lopással, perverzióval, drogfüggőséggel vádolni, viszont ezeket csak a média akarja beadni az embereknek. A legkönnyebb dolog a világon hamis dolgokat terjeszteni valakiről, aki már nem tudja bebizonyítani azok ellenkezőjét.

Ezektől az álhírektől függetlenül Ő rengeteget adott az emberiségnek. Ezt lehet érteni anyagi szempontból is. Rengeteg adomány, jótékonysági szervezet stb.

Nem beszélve arról, amit a zenéje képviselt. A dalszövegei. A mozdulatai. amik több generációt is megmozgattak és megmozgatnak!

Ő volt az első, aki azt mondta, hogy "Nem, nekem nem "elég" a tánc, én megalkotok valami újat!" És megalkotott megannyi mozdulatot, ami ma már szinte mindenki ismer! Hogy ne mondjak ismeretlen mozdulatot, a Moonwalk. Szinte nincs olyan ember, aki ne ismerné a tipikus "Jackson-féle hátrafele lépést". Olyat alkotott, amit a hamis média nem tud bemocskolni, és eltörölni!

Mindjárt 10 éve, hogy elment, viszont még mindig ő marad az egyetlen, a hamisítatlan King Of Pop!

Köszönjük, Michael!

https://www.youtube.com/watch?v=Zi_XLOBDo_Y

2019. febr. 7. 03:11
 35/37 anonim válasza:
94%

*előző vagyok*

És még nem beszéltünk egyes dalai dalszövegeiről.

Mint a Man in the Mirror, Heal the World, Earth Song stb, amik nem kis mondanivalóval bírnak... Örökérvényű dolgok!

2019. febr. 7. 03:13
 36/37 anonim válasza:
2019. febr. 7. 03:14
 37/37 anonim ***** válasza:
2019. márc. 13. 00:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!