Mi a véleményetek Michael Jackson-ról?
Figyelt kérdés
Én imádom,csak kíváncsi vagyok hogy mi a véleményetek2018. aug. 28. 19:27
11/37 A kérdező kommentje:
Ja és nője meg volt te ritka hülye és képzeld felesége is volt még még gyerekei is vannak te toprongy. Az a baj a mai világgal hogy nem tisztalik a jó embereket
2018. aug. 28. 20:44
12/37 anonim válasza:
Kérdező! Ne tegyél úgy, mint ha csak az orráról lenne szó. Legalább saját magad ne akard már átverni, csak mert a rajongásod elvakított. Freddie Mercury-t is folyton cseszegették a fogai miatt, mégis lepergett róla. És mellesleg klasszisokkal nagyobb tehetség volt, mint ez a majom. (Amúgy pedig ha véleményeket vársz M. J.-ról, akkor fogadd el, hogy az enyém ez. Ha nem tetszik, nyiss egy fun clubot és tiltsd ki azokat, akik kritizálni merészelik.) :D
13/37 anonim válasza:
Csodálatos zenei pályát futott be.
Írigyelték, médiaáldozat volt -koholt vádak stb...
Világkörüli turnéja előtt tették el láb alól'-hatalmas pénzek forogtak kockán...
-Ha van Jackson akkor senki nem megy el egy Rihanna koncertre!
"Nagy amerika" -vakítás manipuláció!
Sajnálom,hogy már nem él .
N/43
14/37 anonim válasza:
A zenéit szeretem, táncosnak is nagyon jó volt, emberként nem ismerem így nem tudok ítélkezni róla de a gyereksztároknak általában nincs túl fényes életük :(
15/37 anonim válasza:
Munkásságát tisztelem,de a dalait egyáltalán nem szeretem az irreálisan sok magas hang miatt. Ha rádióban hallom,mindig kikapcsolom.
16/37 anonim válasza:
Szegényt sokan bántották, alapból néger ember volt, de aztán utálta az lenni, probalta valtoztatni az eletet.
A streszz ellen, begyogyszereztek...
Szanalmas volt az orvos, hogy tudta hogy mergezo volt, es megis megtette a penz miatt...
Egyebkent nagyon jo ember volt...
17/37 anonim válasza:
Remélem tudjátok, hogy az orrát egy tüzijáték találta el egy forgatáson, ezért kellett késöbb plasztikáztatni mert nem sok maradt meg belőle.
18/37 anonim válasza:
"Remélem tudjátok, hogy az orrát egy tüzijáték találta el egy forgatáson, ezért kellett késöbb plasztikáztatni mert nem sok maradt meg belőle."
:D
nem tudtuk, szerintem még Michael sem
:DDD
19/37 anonim válasza:
Nem értem ezt a sok utálkozó hozzászólást... Akik ilyeneket írnak Michaelről, valószínűleg kicsit sem ismerik és csak annyit tudnak róla, ami a médiában elhangzott. Michael az egyik legcsodálatosabb ember volt, mai napig imádom őt is és a zenéjét is, sosem fogom megunni. A zene ipar nagyon sokat köszönhet neki, zseniális művész volt. Sugárzott róla a tehetség, ez vitathatatlan, a dalai meg dalszövegei pedig nyilván ízlés kérdése, de a legtöbb ember azért elismeri hogy maradandót alkotott. Remek példakép, jó lenne ha többet tudnának az emberek arról, hogy mennyit tett az emberiségért...
20/37 anonim válasza:
Szívesen törölnétek a kommentjeimet, ugye? ...de nem tudjátok, így marad a lepontozás. Elhiszem, hogy fáj az igazság. Arról mi a véleményetek, amikor kilógatta a gyerekét az ablakon? Biztos manipulált videó volt, igaz? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!