Mi a véleményetek Michael Jackson-ról?
Figyelt kérdés
Én imádom,csak kíváncsi vagyok hogy mi a véleményetek2018. aug. 28. 19:27
1/37 anonim válasza:
Meghalt, pontosabban megölték a gyógyszerekkel. Felnőttként is gyerek maradt, a média mocskolta be a pedofil vádakkal. Hihetetlen szar élete volt elejétől a végéig. Iszonyat jól táncolt, és nagyon klassz számai voltak. (Mondom ezt metálosként)
2/37 anonim válasza:
Nagy kedvencem volt gyerekkoromban. Nekem a "klasszikusok" között van. Van pár '80-'90-es évekbeli sztár, akiknek a számai ma is ugyanúgy tetszenek, mint régen. Időtálló. Ő is ilyen.
3/37 anonim válasza:
Emberként nem ismertem, nem tudnék róla nyilatkozni. De a zenéit imádom.
4/37 anonim válasza:
Rockerista Metálos állat vagyok, de a zenéit nagyon szeretem. :D
5/37 anonim válasza:
már 20 éve várom hogy megtudjam Annie jól van e
6/37 anonim válasza:
2009-ben halt meg. Nem emlékszem annyira rá.
7/37 anonim válasza:
#1: Aha. A saját testvérei is elborzadtak, amikor meglátták, hogy kiskorú gyerekek társaságában állandóan állt a pénisze. Sosem volt sem nője, sem pasija. Az apja gyerekkorában terrorizálta (és valszeg molesztálta is), ezért lett egy pedofil, infantilis roncs. És azok a plasztikai műtétek... Szörnyet csináltatott magából, dollármilliókért. Egy ilyenért nem kár. (Le lehet pontozni...) :)
8/37 Clay Morrow válasza:
Előző, és akkor hogy van több gyereke is?
9/37 A kérdező kommentje:
A 8.kommentelőbek írom hogy:gondolkodj el, ha egy világsztár lennél, akkor hogy viselnéd ha a sajtó, az emberek, és a saját szüleid egyfolytában basztatnának az orrod végett? Az egyik nap mondta az egyik ismerősöm hogy milyen nagy az orrom (pedig nem az) és teljesen össze omlottam pedig nagyon erős lelkű vagyok de nagyon megtört, mert tudtam hogy azon csak egy módon tudok változtatni plasztika, és Michael Jackson pedig egy világsztár volt akit mindenki ismert és a sajtó és mindenki egyfolytában bántotta hogy, hogy néz ki meg ott volt az a sok vád ami nagyon megviselte. Nem tűnt fel még hogy a nyilvános eseményeken egyfolytában takrgatta magát? Ez valószínűleg azért volt mert nem tetszett magának és ez csak is azok hibája amilyen te vagy egy senki. Amikor én megyek az utcán, én, akit nem ismer kb senki akkor is eltakarok egy sima hülye pattanást. De az, akit egész életébe bántották szerinted az mit csibáljon? Szerinted aki "szép„ az miért nem pladztikáztat? Miért nem változik meg? Mert nem mondja neki senki, hogy hé figyelj olyan nagy undorízo az orrod. Szóval előbb gondolkodj azt ajánlom
2018. aug. 28. 20:42
10/37 anonim válasza:
#9: Alibi-házasság... Teherbe esni meg elég sok féleképpen lehet (még az is lehet, hogy véletlenül természetes úton történt), a lényegen akkor sem változtat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!