Irreális ilyen fizetésnél,5 milliós autót venni?
2017es 1.6os 120 lóerős Vitara, közel 8 éve hajtom a mostani autómat, amit friss jogsi után vettem, viszont lehetőségem lenne lépni, igazából nincs olyan ami ellene szólna, a régi autót beszámítják tehát nem is menne 5 millióig a vételár.
Jelenleg 200-210e nettó a jövedelmem és a juttatások, havi szinten így is marad számlák után 140-150e ft-om amiből a kaja max 30-35e, a többi kiadás mellékes.
Vállalható lenne?
A jövőmre nézve nincsenek különösebben elképzeléseim
Miért kellene ehhez népszavazás?
Ha úgy gondolod , vegyed meg.
Nezz utana, mennyibe kerul szalonbol... Maximum a feleert vedd meg, mert amint megvette a jelenlegi tulaj, fele annyit er.
Amugy a kerdesedre valaszolva te tudod, mennyit koltesz, mik az igenyeid... De egy autot nem eleg megvenni (de ezt neked is tudnod kell).
minden kocsimat németből, hollandból hoztam
perpill egy új v 0-20 km-es kocsi az általad említett szériából 4.5 mill regadóval+tokkal-vonóval, ha kiváltasz eu adószámot (nem túl bonyi) akkor 4 millába belefér
ha most én költenék 5 milliót kocsira és nem túl sokat közlekednék Budapesten (várható dízelkitiltás) akkor én egy 8-9 éves, 177lovas, BMW X3-at vennék max 40000 km-rel..erősebb, mégis 2 literrel kevesebbet eszik..
a szervizigényük pedig meglepően közel azonos..persze márkaszervizbe sose vinnék kocsit..
jó amúgy a Suzu is csak lennének még a kettő között olyanok mint Mazda, Kia, Skoda, stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!