Az milyen már, hogy valaki élvezi és röhög, ha kikészíti a gyerekét?
A szomszédom csinálja ezt, leüvölti a lányát, meg mindenféle utolsó elmebetegnek elhordja...
Utána miután bőgve elmegy, szószerint magában röhög...
Hogy lehet valali ennyire beteg? Ha nem látom, nem is hiszem el, hogy van ilyen. Arról nem beszélve, hogy állandóan a csaj seggét strílöli.
Csúnya dolog, de az emeletről pont rájuk látok, megha nyitva az ablak, hallom is...
A papa kb. 65, a lány 19 éves.
Szerintem meg beteg, de nem is kicsit. Szószerint azon élvezkedik, hogy ki tud idegelni egy lányt, ráadásul a saját lányát...
Szánalmas. Ráadásul nyugdíjas, gondolom unatkozik.
Egyébként félreértés ne essék, hasonló korú lány vagyok én is. Szerintem veri is, vagy csak őt, vagy csak az egész családot, de a látszatra nagyon ügyel. Velem is poénkodik, meg jópofizik is.
Nem mások után leskelődök, de ennek zártosztályon lenne a helye.
Én nem rágalmazok senkit, nem tudok mi megy az ajtók mögött... Szerintem igen, de lehet tévedek.
Máskülönben nem félne tőle ennyire és rég otthagyta volna.
De védd csak azt az elmebeteget!
Aha, még elmebetegnek is nevezed - most kezded igazán a rágalmazást.
Tudod, te itt bátran összehordasz hetet-havat egy olyan meberről, akit mi nem ismerünk, és ő nem tud védekezni. Olyanokkal vádolod, amik önmagukban is büntetendők: szexuális vonzalmat beszélsz be róla a saját lánya iránt, családon belüli erőszakról beszélsz, és most még elmebetegnek is nevezted. Gratulálok. A mocskolódás (arc nélkül) nagyon megy. Nem semmi vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!