Ez mar uldozesi mania?
Figyelt kérdés
Van az internetes egy szemely akivel nem nagyon szeretnek beszelni, konkretan egyaltalan. Viszont tudom milyen platformokon tevekenykedik es en is azokon, ezek forumok igazabol, meg ilyen chat oldalak. Mar lassan mindenkire azt hiszem, h o, mert mar vagy 2x megprobalta felvenni velem a kapcsolatot, de szerencsere hamar rajottem. Nem zavarna, csak minden ilyen utan gyomorgorcsom lesz, beteg egy szemelyiseg. Mit lehet tenni? Ez mar ukdozesi mania? Tegnap is beszelgettem vkivel akire azt hittem, h o, de nem voltam benne biztos. Szerencsere rajottem, h nem o, de vegig paraztam. Viszont nem lehet mindenkit ignoralni, aki kicsit is hasonlit ra, mert ugy eleg keves emberrel beszelnek, szerintetek?2018. aug. 28. 07:11
1/8 anonim válasza:
Ennyiből nem lehet megmondani. Rágörcsöltél arra, hogy ne beszélj vele.
Az üldözési mánia szerintem összetettebb és többmindenben nyilvánul meg.
2/8 A kérdező kommentje:
nem veletlenul, hidd el. akkor megnyugodtam. nem akartam vele foglalkozni, de tenyleg paras picit. koszi, ment a zold kez.
2018. aug. 28. 08:28
3/8 anonim válasza:
Lehet az is.
És honnan tudod, hogy milyen platformokon mozog?
4/8 A kérdező kommentje:
elmondta. meg a legtobbon irt is nekem
2018. aug. 28. 22:00
5/8 anonim válasza:
És zaklatott, vagy ilyesmi?
Vagy miért tartasz tőle ennyire?
6/8 anonim válasza:
Ha joggal feltételezés, hogy üldöz akkor ez érthető. Azt javasolnám, hogy válts nevét ezeken az oldalakon, akkor semmiképp sem talàlhat meg.
Viszont a reakciód aggodalomra ad okot, hiszen egy internetes beszélgetés alatt mit tehetne ellened?
Sajnos lehet valamilyen kezdődő mentális betegség. Paranoid skizofrénia kezdődik ilyesmivel. Vagy bipoláris zavar (más néven mániás depresszió) is járhat alaptalan paranoiával.
7/8 anonim válasza:
Nekem nagyjából ìgy kezdődött az összeomlásom.Azt kezdtem el gondolni, hogy egy régi ismerősöm ártani akar nekem,követ engem.Néhány hónap múlva jött az első tudathasadásom...
8/8 A kérdező kommentje:
nem, ezek közül szerencsére egyik sincs. nárcisztikus volt konkrétan, én meg a szüleim által könnyen ragadok bele ilyen emberi kapcsolatokba, vonzom őket. hidd el, nem a fizikai bántalmazás hagyja az emberben a legnagyobb nyomot.
2018. aug. 30. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!