Traumak utani uldozesi mania - mit tegyek?
Nincs valakid, akiben megbizol és el tudsz neki mindent mesélni akár többször is - mert sok esetben már az is segit, ha meg magadban gyötrödsz.
De esetleg az is segithet, ha valakinek a neten (akit nem ismersz) mondod el, névtelenül, mert akkor nincs az, hogy zavar, hogy egy ismerös tud rólad olyan dolgokat, amiket szivesebben titkolnál a környezeted elöl.
Ezen kivül megéri egy JÓ pszichológust keresni, aki tényleg odafigyel és segit. Viszont sok esetben a kezelések elején rosszabb lesz a hangulatod, mert elöször a negativ élmények egyre erösebben jönnek elötérbe, és csak akkor leszel jobban, ha sikerül feldolgozni ezeket.
Te itt ezt nem tudjuk megoldani, ezt pszichológus meg sem oldhatja, azok semmihez nem értenek. Pszichiáter szokott ezzel foglalkozni.
Én pánikbeteg lettem, mivel a férjem a szemem láttára halt meg mellettem az autóban.
Én is elmentem de pszichiáterhez. Azt mondta, hogy menthető vagyok, nem vagyok még pánikbeteg hivatalosan, csak szélsőségesen szorongok, Xanaxot adott.
Nekem van pénzem arra, hogy kikapcsolódjak, külföldre utazgatok jól élek.
Ha neked nincs pénzed, hogy kimozdítsd magad ebből az állapotból, nincs pénzed valódi környezetváltozásra, ami feltölt, akkor átmenetileg vagy örökre lehet, hogy gyógyszert kellene szedned. Neked sincs nagy bajod, de ha nincs a közeledben valaki, aki segíteni tudna, hogy kimozdulj ebbőlk és a nehézségeket átlendülj, akkor csak pszichiátert tudok ajánlani.
De velük is vigyázni kell engem elküldött volna a férjem temetésére is, de oda el se mentem, tuti, hogy beleőrültem volna, hogy a ravatalozóban állják órákon át.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!