Miért van az? Hogy ha rám néznék az emberek az az első benyomás hogy én egy beképzelt, lenéző majom lány vagyok.
Nagyon sok emberrel talalkoztam már akinek ez volt a véleménye rólam. Addíg amig meg nem ismert valamilyen szinten.
Nagyon rosszul tud esni hogy ilyen benyomást keltek az emberekben.
Vajon mitől lehet ez? 18|L
Köszönöm a válaszokat! :-)
Vasalom a hajam, van műkörmöm is, divatosan öltözködöm, igen mind passzol. De ezzel senkit nem bántok :D meg soha nem is bántottam.
Mert mindenki jobban ismer téged, mint te magad- ironikusan írom.
Én ronda vagyok, rondán nézek. Mindenki meg van lepve mikor megismer, hogy vicces vagyok, és nem is bunkó, pedig azt gondolták. Sokan féltek tőlem.
Komolyan, pedig lány vagyok.
Én elfogadtam ezt, nekem ez a fejem, ilyen az aurám (mondjuk így :D), akinek nem tetszik, hát nem marad le semmiről. Nem kell mindenkinek kedvelnie, kész.
Az irigység, nevetséges előítéletek, prüdéria sokunknak megkeseríti az elfogadható szerethetőségek létét..
Nevetségesek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!