Mi ez a tömeges, agyi katasztrófa, hogy egy néger kissrác nem reklámozhat olyan pólót, amin szerepel a "majom" szó? Nem ezek az antirasszista kirohanók a legnagyobb rasszisták?
Hát hallod ezt én sem értem, de nekem ez már egy túlerőltetett faji hisztéria ami itt megy. Ha pl egy fehér férfin vagy nőn lett volna a pulcsi akkor is ez menne?
Vagy ez most azt jelenti, hogy a feketék nem vehetik meg azt a felsőt csak a fehérek? Ez is diszkrimináció ha azt vesszük.
Ők maguk csinálják ezt a faj-fesztivált maguk körül. Ha nem hívják rá az emberek figyelmét akkor senkinek nem fordult volna meg a fejében ez a dolog, de mindenben a rosszat kell keresni meg a támadást, ez nem normális dolog.
Mostanában divat mindent túltolni.
Ezt is túltolták.
Nem kicsit.
Ennyi erővel a banántól is el kell tiltani őket, ugye?
Na, meg a levegőtől is, mert egy majom is használja...
A feketék majomhoz hasonlításának hosszú múltja van, kezdve azzal, hogy amikor elrabolták őket rabszolgának, azzal "reklámozták" őket, hogy nem is emberek, hanem szinte csak majmok, és egészen a mái napig él és virul ez a fajta gúnynév; az a fekete, akit különösen nem szeretnek a rasszisták, megkapja a majom/gorilla nevet.
Mondjuk jó lett volna, ha valami cikket linkelsz, mert így egy fokkal nehezebb véleményt mondani, de amíg rasszista megnevezésként használják a majom szót, addig talán jobb nem feketékkel reklámozni majmos dolgokat, mert ezen jól szórakoznak a rasszisták, a feketékben meg ha akarják, ha nem, ott a negatív tudattársítás még akkor is, ha ártatlan dologról van szó.
Ez pl olyan, mintha kopaszokkal akarnál eladni bowling golyót, vagy lapos mellű nővel deszkát, csak ez egy kicsit érzékenyebb téma...
Az meg van, hogy a gyerkőc anyukája végig jelen volt a fotózásnál és kicsit sem tartotta sértőnek a képet?
Persze lehet, hogy ő meg utálja magát...
Nem kicsit van túltolva már itt minden, a sok hiperérzékeny idiótát minden sért, meg bánt. Elbäszott egy világ ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!