Mi a véleményetek az olyan emberről (nő), aki beszélgetés közben nem a szemedbe néz, hanem a fejed mellett néz el, vagy máshova néz, még a szempilláját is rebegteti, mint egy kolibri madár a szárnyait?
Én ugyan így beszélek.
Simán szorongok. Ideges félek leszek és rossz háttérmiatt védekezö tartásba felhuzom a bállam és lehajtom a fejem ahogy elmegyek az illetőtől.
De alakulok mert ha hosszabb távon bedzélek a személlyel már tudok a szemébe nézni.
Tud néha kellemetlen lenni hogy az ajkakat nézem inkább s az sajnos szexuális utalás a testbeszédből...
De gyógyulóban vagyok :D két éve nem ért bántalmazás már és csak nyitottabb leszek idegenekhez uj munkatársakhoz, osztályhoz.
21/N
Hát, elég vegyes a válasz.
Senkit sem akarok bántani, csak feltettem egy kérdést és lehet, nem jól fogalmaztam.
Bocs érte, ha megbántottam valakit ezzel.
# 14-es Válaszoló!
Köszi a válaszod!
Én is így gondolom ahogyan Te! Úgy kel elfogadni, ahogyan van.
Legalább nem támadsz mint mások itt a fórumon.
A Többség rendesen válaszolt, és köszönöm is Nekik!
Lehet, hogy tényleg nagyon rossz megfogalmazásban írtam ki a kérdést, de már mindegy.
Ami megtörtént az megtörtént.
Lehet beképzelt, vagy éppen sunyiba stíröl egy fa..........szt mögötted
20/nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!