Nehezen megy nekem a beszélgetés másokkal. ( több lenn). Szerintetek mit csináljak?
Figyelt kérdés
először van gyakorlat az egyetemen, nagyon izgulok miatta mert egyszerűen alig tudok megszólani mások előtt.. Nem igazán vagyok az a beszélgetős, érdeklődős típus. Ha valaki kérdez akkor is van, hogy össze vissza beszélek és nehezen szedem össze a gondolataim. Ezek miatt mindig félek, hogy butának tartanak.. kicsit depressziós is vagyok miatta.. nem tudom hogyan vetkőzzem ezt le2018. júl. 2. 14:48
1/3 anonim válasza:
Gyakorolj. Ha gondolod írj, azt beszélgetünk. 🙃 De amúgy tényleg gyakorolni kell és fejben dől el mindent. Fel kell fognod, hogy nincs miért parázni, egyszerűen csak fogod és válaszolsz a kérdésre, aztán szevasz. Sok sikert és hajrá! Kitartást!
2/3 anonim válasza:
Sokáig velem is ez volt, már attól zavarba jöttem, ha rám néztek és meg kellett szólalnom. Most érettségiztem, a gimiben ez megváltozott, sokkal könnyebb. Fontos, hogy olyan emberekkel legyél, akik mellett önmagad lehetsz és el mered engedni magad. Nekem a szerelem is sokat segített.
3/3 anonim válasza:
Ne beszélj össze vissza, ne beszélj butaságokat, és akkor biztos nem fognak butának nézn. Próbálj meg felkészülni a kérdésekre, játszd le őket a fejedben milyen kérsésre milyen válasz tükrözi a jellemed, saját egzisztenciád és válaszolj így. Ha valamire nem tudsz válaszolni akkor pedig ismerd be. Mond hogy nem tudsz válaszolni. Ennyi nincs ebben semmi szégyelnivaló, hogy félned kelljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!