Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hol barátkozhatnék a neten...

Hol barátkozhatnék a neten fiúkkal?

Figyelt kérdés
Instagramon vannak ilyen oldalak,de bármelyik fiúnak írok akik netes barátokat keresnek,de nem válaszolnak :/ szóval hol tudnék megismerni normális tizenéves fiúkat,akikkel bármit meg lehet beszélni,nem érdekli őket a külsőm,nem csak én írok nekik 😅?

2018. jún. 4. 18:52
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Hupsz,nem ebbe a kategóriába akartam
2018. jún. 4. 18:53
 2/13 anonim ***** válasza:
Szerintem bárhol aki beszélgetni akar veled az fog is...
2018. jún. 4. 18:56
 3/13 anonim ***** válasza:

Arról szerintem már most mondj le, hogy csak úgy random ráírsz egy fiúra, hogy "szia leszünk barátok" és ő meg nem fogja félreérteni/többet belemagyarázni.

Esetleg ha van bármi hobbid vagy érdeklődési köröd akkor felkereshetsz egy ilyen fórumot, beszélgethetsz a tagokkal, ebből pedig esetleg ki is alakulhat egy barátság.

2018. jún. 4. 19:09
 4/13 A kérdező kommentje:
Persze nem úgy gondoltam,hogy csak úgy rá írok valakire :D hobbim sajnos nincsen :/
2018. jún. 4. 19:14
 5/13 anonim ***** válasza:
Valami csak érdekel, nem? Mit csinálsz egész nap?
2018. jún. 4. 19:30
 6/13 A kérdező kommentje:
Zenét hallgatok,filmeket nézek meg ilyenek 🙄
2018. jún. 4. 19:32
 7/13 anonim ***** válasza:
Ez elég veszélyes egy játék csak így fiukkal és kitudja kikkel ismerkedni a neten, remélem tudod. És mi ez a nem érdekli őket a külsőm szöveg? nagy titkok lehetnek itt elásva. Miért nem valóságban nézel szét először mielőtt belevetnéd magad ilyen kietlen online területekre.
2018. jún. 4. 19:46
 8/13 he84 ***** válasza:
Szerintem úgy érti, hogy azokat a fiúkat ne elsősorban a külseje érdekelje. Ez nagyrészt érthető, én is jobban szeretem, ha belsőm a fontosabb és nekem is a másik belseje a fontosabb.
2018. jún. 5. 01:01
 9/13 anonim ***** válasza:

Igaz, hogy a 21 évemmel nem a tizenéves kategóriába tartozok, de ha gondolod én szívesen dumálok veled :)

Pláne ha lolozol is xd

2018. jún. 5. 02:42
 10/13 anonim ***** válasza:

Szerintem kár az időt olyanra fecsérelni, akit soha nem látok, személytelen, arctalan. Itt az 55 éves munkatársam adja ki magát 18 éves lánynak és ugyanúgy azt mondja, hogy ne érdekeljen senkit a külsőség.

Amúgy én a belsőségekre (bélrendszer) szintén nem vagyok kíváncsi.

2018. jún. 5. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!