Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vannak extrovertált és introve...

Vannak extrovertált és introvertált emberek, de akkor én hova tartozom?

Figyelt kérdés
Van olyan nap amikor teljesen elvagyok magamnak, valamikor pedig jókedvemben szinte mindenkivel beszélgetek.

2018. júl. 19. 22:20
 1/10 anonim ***** válasza:
63%
Hallottam, hogy van egy szuper ritka csoport, akik egyszerre ex - és introvertáltak, képesek bánni az összes őselemmel + kettővel, ami nem is létezik, 13! horoszkópjuk van, és be tudják húzni a fejüket a testükbe. Fél tőlük Voldermort és a kilenc Nazgul, és állítólag Odin leszármazottjai egyenes ágon.
2018. júl. 19. 23:10
 2/10 A kérdező kommentje:
Az igen ! :O Na holnap sörözés közben elmesélem a haveroknak hogy mi vagyok. XD
2018. júl. 19. 23:13
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem létezik sem extrovertált ember, sem introvertált.

Ezt egy skálaként kell elképzelni, ahoo mindenki a két végpont közt helyezkedik el. Én pl 55%-ban introvertált vagyok, 45-ben extrovertált. Az ilyen kiegyensúlyozott személyiségeket ambivertáltnak is szokták hívni.

20:80-as arány már nagyon ritka, szélsőségnek számít.

És amúgy ez a személyiségtípusos besorolás arra vonatkozik, hogy ki honnan szerzi az energiáit.

Ambivertáltkén szinte egyformán jelenik meg a magunkkal eltöltött idő és a mély lelkitársi barátainkkal eltöltött, valamint a felszínes kicsapongós cseverészős császkálós. Egyszer ebből-máskor abból szerzünk energiát.

2018. júl. 20. 00:08
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm ! Így már világos.
2018. júl. 20. 09:54
 5/10 anonim ***** válasza:
#3, lehet valahol ilyen tesztet kitölteni, hogy megtudjuk hány százalákosak vagyunk?
2018. júl. 31. 15:14
 6/10 anonim ***** válasza:

Igen

Mbti teszt alapján, azzal hasonló eredményt hoz ki pl a

[link]

Ez 4 szempont szerint osztályoz 16 személyiségtípusba 🙂

2018. aug. 1. 12:18
 7/10 anonim ***** válasza:
Köszi :) Nekem 65%-ra jött ki az introvertált :)
2018. aug. 1. 16:33
 8/10 anonim ***** válasza:
Az egy erős eredmény 🙂
2018. aug. 2. 13:53
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

Most töltöttem ki.. Te jó ég. Mekkora marhaság ez a teszt. Megsimogatják az ember buksiját egy-két kellemes jelzővel, aki ettől azt hiszi több lesz, mint az a tömegfigura, aki egyébként. Tulajdonképpen ki nem valami szipi-szupi jelzőt kapott az oldaltól?

Már bocsánat, de pontosan ezek az oldalak fényezik azoknak az embereknek az egoját, akiknek igazán nem kéne, hogy legyen. Elhitetik velünk, hogy különlegesek vagyunk és többre hivatottak. Igazából azt adják az embernek, amit olvasni kíván.

2018. aug. 2. 15:24
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Újonnan mi ez az "introvertáltas" balhé? Valami istenadta tehetség ez?
2018. aug. 2. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!