Hogyan szeressem meg magam?
Figyelt kérdés
Most megyek gimibe. Egész nyáron próbáltam lefogyni, szinte minden reggel futottam, mellette napi 5-6x edzettem, mert sportoló vagyok, 1200 kalóriát ettem, de semmi sem ment le. Pajzsmirigybeteg vagyok, de nem kaptam gyógyszert, pedig a THS-m a határértéken kívül volt. Most 700 kalória felé ettem néhány hétig, semmi változás, szóval feladtam. Félek, hogy ki leszek csúfolva és majd csak nekem nem lesz barátom, mert az összes osztálytársam egytől egyik vékony, én meg nem. 168 cm magas vagyok, 63 kg. 75 DD-s mellem van és ilyen homokóra-szerű alkatom van, de egyszerűen utálom, olyan undorítónak találom. Hogyan tovább?2018. aug. 25. 12:47
11/17 anonim válasza:
neked fejbe van baj szerintem. innen nincs mit lefogyni. de, ha tényleg a fogyás a cél, akkor aerob edzéseket kéne csinálnod. az a kalória lehet, h kevés annyi edzés mellé, így meg a szervezeted átáll raktározó üzemmódra és nem fogsz fogyni. ha meg nem tudsz változni, fogadd el magad. keresd meg az előnyös részeid és azokra koncentrálj.
12/17 anonim válasza:
még annyit hozzátennék fiúként, hogy az arc a legfontosabb, nem a test. ha a te tested mellé szép arc van, akkor minden rendben. egyébként arról nem kapunk képet?:D
13/17 anonim válasza:
Én a 160 centimmel vagyok 70 kg.
14/17 anonim válasza:
Na, megvolt az önbizalomnövelés, vagy vársz még dicsérő kommenteket?
15/17 anonim válasza:
azért önbizalom növeléshez ez kevés, átlagos a teste, nem látszik rajta az edzés. de egy nyár kevés is arra, h jelentős változás legyen, az azért hosszabb idő
16/17 anonim válasza:
Akkor én az előző hozzászólásom végével értek egyet, miszerint jelenleg elég, ha csak egészségesen eszel, egészséges életmód mellett.
Még növésben vagy. 2-3 évig még nem foglalkoznék a tökéletes alak elérésével 🙂
De lehet magától összejön majd a dolog. Megnyúlsz.
A mellméretet pedig nagyon félreértheted. Ha DD kosaras melltartókat hordasz, akkor azokat vágd ki a pichába, mert nem a te melledre valók, csak meggyötörnek! Így saccra én a B kosarat mondanám ideálisnak, bár a sportmelltartó eléggé lenyomja, nehéz megállapítani. De tényleg menj el egy alsóneműboltba, és kérd az eladó segítségét! 🙂 legyen meg a jó méret, mert áldás lesz azt használni!
17/17 A kérdező kommentje:
köszi.
Utolsó, mindig fehérneműboltban veszek melltartókat, ott mondták a méretet.
2018. aug. 26. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!