Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » HANY eves kortol kell vagyis...

HANY eves kortol kell vagyis lehet borotvalkozni? Mennyitol erdemes

Figyelt kérdés

#borotválkozás #kortol fuggoen
2018. aug. 22. 20:56
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
eloszor is fiu vagyok! masodszor en a borotvalkozast nem az intim helyekre gondoltam me ha az lett volna akkor arra tertem volna ki! a borotvalkozas elsosorban az arcra ertendo legalabbis a normal embereknek! harmadszor a "retardalt" emberek offoljanak pls mint pl az elsok kozott kommentelok! es aztan reszkesetek betoros szovegeden akkorat rohogtem hallod-e h szinte sirtam hogy van ennyi analfabeta ember a vilagon!azok irjanak akik normalis,civilizalt ember letire tud valaszt adni hanem pedig csak gorgess tovabb! TISZTELET a kivetelnek
2018. aug. 25. 22:13
 12/13 anonim ***** válasza:

Bocs túl sok tini csaj kérdez ilyet. De sem a kulcszavakban sem a kérdésedben nem szerepelt:

Férfi,fiú,szakálk,arszszőr stb.

Szal ne ránk akadj ki ha nem tudod a kérdésedet normálisan feltenni.

21)N

2018. aug. 25. 22:18
 13/13 anonim ***** válasza:

11# Teljesen mindegy, hogy fiú vagy lány vagy. Én szerintem normálisan megválaszoltam, hogy semmi bajod nem lesz... Nem lesz tőle erősebb vagy gyorsabban növő a szőröd ebben az esetben, mint kiderült a szakállad.

Tudom, hogy nem az én válaszomra irányult az előző kommented, de nagyon nagy tahó vagy...

2018. aug. 25. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!