HANY eves kortol kell vagyis lehet borotvalkozni? Mennyitol erdemes
Akármennyi ... Nálunk általános iskolában szülőit tartottak arról, hogy a lányok már elkezdtek borotválkozni és, hogy ez helyes-e. Most 21 éves vagyok.
Akkor érdemes elkezdeni, amikor már van mit. A színtelen baba szőrszálkat nem nagyon érdemes.
Meg attól, hogy borotválod nem lesz erősebb. Rengeteg kutatás ezt már bebizonyította.
Szóval semmi baj nem lesz belőle.
11évesen szedtem először szörtelenitö krémnel a lábam egy év utáb borotvával. 14évesen szedtem le a kis bokromat.
Hülyén nézett már ki hogy az uszódressz alatt látszott. Szégyelltem és leszedtem szerencsére vagyunk olyan viszonyban anyukámmal hogy adott tippet hogy szedjem le hátul a kényes résznél hogy ne vágjam meg szegény micsodámat :D.
21/N
Amint kijön a szőr, már lehet kezdeni a borotvlást! 🙂
Van valami hülye urbanlegend, hogy a borotválástól erősödik a szőr, de ennek nincs alapja, nézz utána!
Sose kell.
Akármennyitől lehet, amikor van mit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!